Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS UTMANING – SUPERSET

Wihoo måndag och ny utmaning! Efter en vecka med stretch så tycker jag att vi taggar med en ny styrkeutmaning. Den här veckan ska vi köra ett superset, vilket betyder att vi kör 2 övningar i följd utan vila. Mycket bra och effektivt sätt att träna på och man kan välja om man vill göra övningarna med eller utan vikt. Eftersom det är midsommar i veckan och många säkert ska bort så har jag anpassat utmaningen så att ni kan göra den precis vart som helst. Bra va?! Då finns där ingen ursäkt att inte vara med! 🙂 

Jag utmanar er att göra 30st djupa utfall + 30 crunch med benen upp i 90grader utan vila mellan. Kör de här övningarna 3 varv med 1 min vila mellan varven. Jag kommer börja min morgon med det här innan jobbet för att komma igång.

Man kan även denna vecka anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka detta inlägg –> http://idawarg.chic.se/?p=11693 och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med :)

Kommer även ha samma utmaning på instagram (idasfitness) där ni också kan delta och hashtaga #idasfitness

SÅ VILKA ÄR PÅ DENNA VECKAS UTMANING? FULLT ÖS DENNA MIDSOMMARVECKA!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Självklart är jag med!! Inlägget ligger uppe på bloggen redan! —-> elinth.myshowroom.se

  Elin 2013-06-18 23:02:00
  Svara
 • Är definitivt med jag oxå! 🙂 Har redan länkat på min blogg! –> annahagelin.blogg.se

  Anna 2013-06-17 23:33:00
  Svara
 • Jag är på Wargen! Start imorgon!

  https://prilladonna.wordpress.com/

  Camilla Donner Hurtig 2013-06-17 21:56:00
  Svara
 • Självklart är jag med! 🙂

  http://almostthere.blogg.se/ 2013-06-17 21:52:00
  Svara
 • Jag är med 🙂

  Jenny 2013-06-17 18:55:00
  Svara
 • I’m in ! Ska bli riktigt kul ! 🙂
  http://sofinlondon.blogspot.co.uk

  Sofie 2013-06-17 14:26:00
  Svara
 • jag är med! 😀 http://vagentilltoppform.blogg.se/2013/june/ny-utmaning-med-ida-warg.html

  Sandra 2013-06-17 14:17:00
  Svara
 • Jag är med!
  http://maellee.wordpress.com/2013/06/17/veckans-utmaning/

  Madeleine 2013-06-17 13:11:00
  Svara
 • Helt klart med! Jag är dessutom med på lite fler utmaningar, då en av dem är att göra 100 sit- ups varje dag i 4 veckor. Så detta passade perfekt 😀 Anmäler bloggen också. jjennaa.blogg.se

  Jennifer 2013-06-17 12:46:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind