Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GRYMMA YOGAKLASSER ONLINE

Vänner jag har världens bästa tips till er och det passar perfekt till veckans utmaning! Var på pressvisning för en ny yogasajt som heter YOGOBE igår och den här tjänsten är verkligen kanon och något i min smak! Nu kan du träna och inspireras av Sveriges främsta yogainstruktörer online vilket gör att man kan köra grymma yogapass hemma varje dag 🙂

Jag blev medlem igår och körde ett stretchpass med Johanna och det var toppen! Riktigt bra tjänst för er som inte har tillgång, tid eller råd att gå på yogaklass eller till er som bara tycker det är soft att köra yoga hemma!

Vill ni testa så får ni en månad helt gratis (utan bindningstid) om ni anger rabattkoden ”idawarg”.

Gå in HÄR för att testa!

De här duktiga lärarna finns att ta klass för.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ida! Kan du inte tipsa om några bra klasser på sidan, om du har hunnit prova några? Finns en hel djungel!

  S. 2013-06-16 16:28:00
  Svara
  • Svar på S.s kommentar.

   Har bara kört 2 st än så länge och då gillar jag stretchklassen med Johanna bäst som är 30 min lång. Orkar jag så ska jag köra en ny ikväll 🙂 Hittar du någon favorit så meddela gärna 🙂

   idawarg 2013-06-16 16:31:00
   Svara
 • WOW!! Hur länge gäller erjudandet?:)

  Maddsan 2013-06-15 13:41:00
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag har ett mål: att klara spagat och/eller split till jul! Idag är jag varken stel eller jättevig – ganska medelmåttig. Jag har bestämt mig för att följa stretch-schemat som du la upp på din blogg i form av en film för ett tag sen, men jag har två följdfrågor. Snälla svara på dem!

  1. Hur många gånger i veckan skulle du gissa att jag behöver genomföra programmet för att nå mitt mål?

  2. Hur pass uppvärmd måste man vara för att få resultat/inte skada sig? Om man måste vara uppvärmd, har du tips på bra övningar för split och spagat som kan utföras de dagar man inte kan värma upp, så man håller igång?

  Hoppas du kan svara. Du är bäst!

  Kram Ida

  Ida S 2013-06-15 11:00:00
  Svara
  • Svar på Ida Ss kommentar.

   Kör programmet 3-7 gånger veckan. Ju fler desto bättre 🙂 kör 5 min jogg eller hoppa på stället som uppvärmning och ha på dig varma kläder när du Stretchar för att undvika skador 🙂 lycka till!

   idawarg 2013-06-15 14:01:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt