Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VARFÖR SKA MAN ÄTA KOKOSOLJA?

Jag köper min kallpressade kokosolja – HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • hej ida! superbra blogg. jag tycker mycket om pasta och har svårt för dom nyttigare alternativen. stötte på fitnessnudlar på fitnessgurun och tyckte det lät bra med 0 kalroier och 0 kolhydrater. men samtidigt 0 näring. hur står du i den frågan? att ha kvar kakan och samtidigt äta den. att ”fuska”. att inte stoppa i sig mat för att få näring utan för att uppfylla en mättnad? tycker du det då är bättre att bara försöka vänja sig vid bra och nyttig mat?

  frida 2013-06-12 22:45:00
  Svara
  • Svar på fridas kommentar.

   Det finns inga genvägar, men fitnessnudlar kan absolut vara ett bra alternativ om man går på en diet eller om man vill vänja sig av att äta pasta, ris/potatis till alla måltider. Men man kan inte räkna fitnessnudlarna som mat utan då lagar man en näringsrik wook, sås och har nudlarna som ett tillbehör bara 🙂

   idawarg 2013-06-19 09:51:00
   Svara
 • Bästa bloggen , tack 🙂 Jag har en fråga angående powerwalks vs springa. Jag läste lite på PT Fias sida och som jag förstår det så tycker inte hon att pw förbränner utan att det är en vardagsmotion, men jag får ont i knäna av att springa o pw hellre. Jag fattar ju att springa förbränner mer men mina pw förbränner väl också??? Jag tycker inte att en pw e vardagsmotion, en walk i lugn takt anser jag som vardagsmotion. Lite förvirrad , men jag kan väl fortsätta med mina 1 timmes pw varje dag och räkna detta som ett bra cardiopass?

  milla 2013-06-12 21:48:00
  Svara
  • Svar på millas kommentar.

   Pw förbränner procentuellt mer fett än löpning så en PW är perfekt om man är ute efter att gå ner i vikt eller minska fettprocent. Blanda dina PW:s med styrkeövningar i cirkelträning så kommer du få grymma resultat. Fortsätt absolut att PWa 🙂 Kram Ida

   idawarg 2013-06-12 22:27:00
   Svara
 • Åh precis detta satt jag nyss och funderade över! Suveränt. En fråga har jag dock om det finns någon som kan besvara den – behöver man äta en viss mängd för att dessa positiva effekter (som t.ex. ökad metabolism) ska bli en följd? Tänker att det kanske är ”onödigt” för en som vill gå ner i vikt att lägga till ca en matsked om det är så att man måste äta mer för att kroppen ska uppleva gottigheterna. Jag vet inte riktigt vilken mängd kokosolja jag ska äta, vågar inte slänga i mig hur mycket som helst i och med att det är väldigt kaloritätt.

  Mika 2013-06-12 20:01:00
  Svara
  • Svar på Mikas kommentar.

   Se svaret nedan 🙂

   idawarg 2013-06-12 22:28:00
   Svara
  • Svar på Mikas kommentar.

   2 till 3 matskedar om dagen rekommenderas. Och oroa dig inte för att gå upp i vikt, MTC ökar ju fettförbränningen och som sagt så lagras inte kokosolja i kroppens fettceller. Om du äter för mycket så kommer det bara ut i andra änden, vilket är ett slöseri, och det är laxerande… så du märker om du äter för mycket 😉 Det bästa med kokosoljan (enligt mig) måste nog vara att jag aldrig blir sjuk eller förkyld längre! Har hört att den skyddar mot herpes och till och med demens!! Magisk 🙂

   lina 2013-06-12 21:18:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind