Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RECEPT PROTEINSMOOTHIE

Laddar upp inför dagens poleklass med godaste smoothien…

1 skopa ONE BAKE Fitnessguru, 1 banan, 1 tsk kakao och 2 dl mandelmjölk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida! Vill börja med att säga TACK till en fantastisk blogg, följer dig varenda dag! 🙂
  Nu är det såhär, jag kom just hem efter en väldigt lång resa där tanke på mat och träning blev helt bortprioriterat. Jag gick upp nästan 7 kilo!!! Nu skulle jag vilja komma i form igen och kanske tighta till ännu mer. Jag har dock ett problem, och det är att jag verkligen iiiinte tycker om frukost. Och eftersom att jag både hört och läst att frukosten är otroligt viktig ifall man vill gå ner i vikt och få igång matsmältningen, så vet jag inte riktigt hur jag ska ta mig till. Har du någon lösning? och är frukost verkligen så viktigt som alla säger? KRAM!

  Malin 2013-06-06 19:09:00
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej tjejen och tack för din kommentar! 🙂 Går det inte så går det inte och det är inte hela världen. Kan du få i dig något flytande tror du? Jag ska gå på juicedetox nu och kommer lägga upp massa härliga juicerecept, det skulle kanske vara ett alternativ? Brukar vara enklare att få i sig flytande på morgonen. Kram

   idawarg 2013-06-08 11:13:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind