Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STOLT ÖVER MIG SJÄLV!

Jag hade satt upp som mål att klara av ett trick som heter IronX innan höstterminen börjar igen och skulle träna hela sommaren på det. Jag har försökt några gånger innan men det har känts som att det är så långt borta från att klara det så att det inte är klokt! I söndags skulle jag i alla fall försöka mig på att hitta rätt teknik och helt plötsligt så kunde jag hålla mitt X i några sekunder! Vad hände?!

Man kan vara stark på många olika sätt, men styrka i mina ögon och den ”starkheten” jag strävar efter att få är att kunna kontrollera och bära sin kropp i alla positioner, vara uthållig och samtidigt vara smidig som en katt. Jag tycker det är så coolt och jag måste säga att jag sakta men säkert börjar närma mig mina mål och när jag ser på bilden nedan blir jag så stolt över mig själv!

IronX

Nu kanske ni tycker att jag är konstig men jag tycker det är viktigt att ge sig själv beröm och våga vara stolt över sig själv! Det är lite ”osvenskt” och nästan fult att göra det, men jag kommer fortsätta att pusha för hur viktigt det är att ge sig själv uppskattning och beröm för både små och stora prestationer! Rekommenderar er verkligen att varje dag berömma er själva och vara tacksamma över både små och stora prestationer!

VAD ÄR NI STOLTA ÖVER HOS ER SJÄLVA?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jag tycker det är helt rätt att stanna upp och tänka shit va duktigt jag är 🙂 Det försöker jag göra mer och mer!

  elli 2013-06-06 15:20:00
  Svara
 • Idag gjorde jag en triceps armhävning på tårna för FÖRSTA gången! haha jo minsann, steg för steg 😛

  Angel 2013-06-06 13:38:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag är i behov av ditt råd!
  Jag sökte till Balettakademien förra året och snubblade på målsnöret, lyckades nästan komma in. Nu när nästa audition närmar sig sitter jag och funderar om jag ska göra det igen. Jag har inga planer att faktiskt jobba som dansare på heltid i framtiden, men jag hade väldigt gärna haft en period då jag fick fokusera bara på avancerad dansträning, och alltså kanske bara gå ett år på BA eller liknande. Är det en dålig idé enligt dig? Jag är 21 år så känner mig lite pressad, som ”nu eller aldrig”. Kan du berätta lite om din tid på BA? För- och framför allt nackdelarna. Jag har hört mycket om skador och sådant. Skulle du fortfarande ha gått utbildningen om du fick välja om?

  Är enormt tacksam om svar! Om du inte svarar i ett inlägg så maila mig jättegärna med ett svar! (cotton@live.se)

  Stor kram

  Ida

  Ida L 2013-06-05 21:26:00
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   Jag ångrar inte att jag gick Balettakademien men jag skulle aldrig gå om. Ingen ide att gå den om du inte tänkt gå hela eller vill jobba med dans. Lägg de pengarna på att åka utomlands och dansa istället, det kommer vara mycket roligare och du behåller dansglädjen 🙂

   Kram Ida

   idawarg 2013-06-05 22:45:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tack för ditt svar! Det är exakt så jag har tänkt själv, men jag behövde någon med erfarenhet som förklarar detta för mig för att jag skulle övertygas. Tack så mycket! Det låg faktiskt mellan att gå audition eller åka till en vän i New York för att dansa. Nu kan jag nog åka utan dåligt samvete.

    Du är grym Ida, du har varit till stor hjälp för mig och många andra under flera år. Jag hoppas du aldrig slutar blogga! Kram 🙂

    Ida L 2013-06-07 08:19:00
    Svara
 • Grymt! Har kämpat med Iron-X i typ ett år och är fortfarande sjukt långt borta! Du verkar vara superduktigt! 🙂
  www.jessicahellbom.myshowroom.se

  Jessica 2013-06-05 20:07:00
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Tack 🙂 Jo på vissa saker är jag bra men har fortfarande svårt med tricken som kräver fäste på kroppen då jag oftast har väldigt dåligt fäste tyvärr. Några tips? 🙂

   idawarg 2013-06-05 22:43:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Hmm..Alltid knepigt med dåligt fäste, kämpar också med det på vintern. För mig är det ett måste att värma upp riktigt ordentligt, är jag kall om låren så är det kört! Annars så kan man fuska med lite firm grip då sitter man som berget! 😉

    Jessica 2013-06-09 13:42:00
    Svara
 • Nä inte alls konstig! 🙂 Förstår precis känslan och lyckan man känner när man äntligen klarar en sak som man inte trodde var möjligt! När jag började på yogan för två år sedan trodde jag aldrig att jag skulle lyckas stå på huvudet, vilket jag tillslut kunde efter 8 lektioner! 🙂 Blev alldeles paff men så glad! 🙂

  http://neta.webblogg.se

  Neta 2013-06-05 16:28:00
  Svara
  • Svar på Netas kommentar.

   Vad härligt att höra! ja man blir så glad när man lyckas med något man verkligen vill 🙂 Bra jobbat!

   idawarg 2013-06-05 22:42:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt