Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GLUTENFRI MUSLI

Har precis lagat supergod och glutenfri musli från Ewalie. Superlätt var det! Hällde musliblandningen i en bunke och blandade i 1dl vatten och 2 dl olja, sedan la jag den på en plåt med bakplåtspapper och in i ugnen på 175grader i 25 min. Nu ska jag avnjuta denna vilodag med en skål havregurt och musli. YUMMIE!

Du hitter återförsäljare på hemsidan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida . Jag är 15 år och tränar styrketräning,fotboll och löper runt 3-5 gånger i veckan. Jag känner inte riktigt att jag får det resultat jag vill ha. Jag har funderat att börja ta proteinpulver. Är det dumt och tycker du jag är för ung ? Kram

  Linnea 2013-06-03 22:46:00
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Du är inte för ung för proteinpulver och det kan vara ett bra alternativ om du tycker det är svårt att få i dig protein som mellanmål. Vill du inte äta proteinpulver så ät mer av fisk, kött, fågel, ägg, naturella nötter, kvarg, keso mm. De här livsmedlen är väldigt proteinrika 🙂

   idawarg 2013-06-04 16:06:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger