Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNING, SOL OCH KLIENT

Efter 1,5 timmes egen träning ska jag nu få i mig lite lunch innan det är dags att möta upp Keela för första träningspasset tillsammans.

Jag efter dagens träning.

Här kommer alla grymma tjejer som deltagit i veckans utmaning:

http://www.nattstad.se/emmafridolfsson

http://www.nattstad.se/sannamatildabohman

maaaliiinm.blogg.se

ellis13.shapemeup.se

www.elinnchanel.spotlife.se

http://zarahedman.blogg.se/

http://chanette.blogg.se/

liindahh.blogg.se

http://goodtimesgone.blogg.se

jjennaa.blogg.se

theresekes.blogspot.se

http://ehmsii.blogg.se

http://fitnessbyisabelle.shapemeup.se

Ser fram emot ikväll då jag ska kika in på alla era bloggar! Jag hoppas också att ni äter och laddar upp för nästa veckas utmaning som kommer vara tuff 😉

Hörs senare. Off to StudioDQ igen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida! Jag har fått världens hjärnsläpp och hur mycket jag än googlar kommer jag inte fram till svaret och eftersom jag läst din blogg sen du startade den i princip vet jag att du troligtvis har svaret pga din kunskap inom ämnet. Okej, såhär är det. Enda sedan jag varit liten har jag ÄLSKAT havregrynsgröt, gärna med mjölk till för att den inte ska bli så himla varm + antingen blåbär eller hallon till. Jag har också länge haft problem med acne och fick rådet att försöka utesluta mjölkprodukter då det kan orsaka rummel och problem i magen, och om magen inte mår bra, drabbar det tydligen huden, vilket jag inte hade en aning om innan. Fine tänkte jag, jag kör med laktosfri mjölk eller soyamjölk osv. Min mage mår mycket bättre nu men det visar sig inte på det yttre, jag har nu fått rådet att även utesluta gluten, då det också kan göra magen rubbig, men VAD ÄTER JAG DÅ? Jag tränar 6-7 dagar i veckan, 1-3 timmar per pass beroende på övningar osv så jag måste ha i mig mycket protein och liknande. Just nu är jag så tom på ideér att jag i princip lever på frukt och grönt, vilket inte funkar för jag blir fruktanvärt trött då jag varken får i mig rätt mängd fetter eller protein. Har du något förslag på vad jag kan äta? Detta gäller ju inte bara frukosten då, utan rent generellt. Är så vilsen i kostdjungeln just nu och ah, vill helt enkelt ha ett slut på det hela så jag kan börja äta ”normalt” igen utan att varken mitt inre eller yttre påverkas negativt. Jättetacksam för svar!! tack för att du har din blogg också förresten, du är en stor inspirationskälla och jag älskar dina ”veckans utmaning” 😀

  Johanna 2013-06-02 21:17:00
  Svara
 • Hej Ida!! Först och främst vill jag bara säga att jag tycker du har en grym blogg! Så härligt att ha hittat en tjej som faktiskt brinner för allt det underbara som att träna och ta hand om sin kropp och själ ger, istället för att bara fokusera på det yttre!
  Med det sagt, undrade jag om du ville bidra med lite tips och hjälp? 🙂 Jag ska nämligen resa i en och en halv månad tillsammans med min pojkvän och fokus kommer inte ligga på träning direkt. Men vi båda hade tyckt att det hade vart kul att få röra lite på sig och träna, tillsammans! Eftersom det inte kommer finnas något gym med vikter har min fantasi dött ut lite.. haha! Så jag frågar nu dig om du har bra tips på styrkeövningar man kan göra mha kroppsvik och kanske tom ett stretch-band? Hade vart superkul om man kunde hålla kvar i sina rutiner, även om man är bortrest!!! 🙂

  Kramar, Helen

  Helen 2013-06-02 19:21:00
  Svara
 • Spännande, ska bli väldigt skoj att få se nästa veckans utmaning! 😀

  jjennaa.blogg.se 2013-06-02 18:35:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt