Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PERSONLIG TRÄNING MED KEELA

 

Idag har jag haft första träningspasset med underbara tjejen Keela. Först körde vi ett intensivt styrkepass för underkroppen med många reps och lite vila. Efter det gjorde jag rörlighetstester och gick igenom hennes nya kostschema. Är verkligen supertaggad på att följa hennes utveckling!

Ni måste kolla in Keelas blogg, den är så inspirerande och hon är så duktig på att fota och redigera bilder. Jag ska försöka fjäska till mig att hon ska lära mig lite PhotoShop så jag kan göra lite finare bilder att visa upp här i bloggen :S

Här är en bild från idag som jag tagit från hennes blogg…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind