Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN AV MINA DRÖMMAR KOMMER FÖRVERKLIGAS

Vänner ni förstår inte hur glad jag är just nu!!?

Det här kan vara den absolut bästa lördagen det här året! Jag har precis bokat resan som jag drömt om i många många år men aldrig haft möjlighet att göra! Jag ska åka på total inspirationsresa till Los Angeles! Hela resan kommer handla om träning, hälsa och inspiration för att jag ska utvecklas! Hur underbart är inte det? Testa på olika träningsformer, gå på föreläsningar, shower och ta del av de hetaste träningstrenderna! Kommer självklart att blogga för er under hela resan! 🙂

Kom gärna med önskemål på vad ni vill att jag ska testa för träningsformer, kost eller vad ni vill att jag ska blogga om under min resa? Har ni tips på föreläsningar, gym eller träningsstudios som jag absolut inte får missa där nere så snälla informera mig? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • ÅH, vad roligt! Jag har tyvärr inte varit där, men det ska bli riktigt kul att ”följa med” via bloggen 🙂 Jag är nog mest intresserad av nya kosttrender 🙂

  Alexa 2013-06-02 12:14:00
  Svara
 • Massa kost! 🙂

  Josse 2013-06-02 09:51:00
  Svara
 • Åh vad roligt! Jag har inte varit där men skulle vara kul om du tog en Pole Dance lektion där och jämförde! Massa bilder vill jag också se. Skulle också vara intressant om du skrev om deras kosttrender! Är så avis! 🙂

  Sara 2013-06-01 23:50:00
  Svara
 • Åh, härligt!! Tips: gratis morgonyoga vid Ranyon Canyon! Att rekommendera om man vill börja dagen med att stretcha ut och väcka kroppen med en helt magisk utsikt. Tror du skulle gilla det, finns en hel del utomhusyoga vid RC 😀 Massa människor som springer och promenerar där, jag tyckte det var superhärligt, speciellt på morgonen när det fortfarande var svalt. Då går man upp på berget i den vackra ökenmiljön, svettas i branta uppförsbackar och när man kommer upp belönas man med utsikten över hela LA. Härlig upplevelse! (OBS: ta med vattenflaska!!!)

  Och, annat tips… Jag trodde när jag åkte dit att Hollywood skulle vara asglammigt, men det är mest skitigt och består liksom av Hollywood Boulevard som är en gata med fula stjärnor. Venice Beach och Santa Monica är däremot sjukt fint (bra bilder till bloggen hehe).
  Ser fram emot att läsa om resan! kraaam

  Veronica 2013-06-01 22:20:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind