Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BÄSTA HUDKRÄMEN

Som jag sagt innan är det lika viktigt att använda bra och naturliga produkter på huden som det man stoppar i sig. Tänk vad mycket gift det finns i alla hudkrämer mm. och att de går rakt in i kroppen när man lägger det på huden.

Själv är jag helt kär i Rosenseriens sortiment som är naturligt och ekologiskt och använder det dagligen. Den här bodylotion använder jag alltid efter dusch. Så skön!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!
  Låter som en suverän hudkräm men jag undrar hur den fungerar när du tränar pole? Tränar själv pole och har inte hittat någon hudkräm som jag inte blir ”oljig” av.

  Susanne 2013-05-26 00:00:00
  Svara
 • Spana in det danska märket Urtekram! Hur bra som helst, bara naturliga produkter till schyssta priser. Viktigaste är att urtekram inte använder sig av djurtestat, väldigt bra att stötta. Köper mina produkter hos lyko.se!

  Amanda 2013-05-24 09:25:00
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Det är enligt lag förbjudet att testa produkter på djur. Gäller i hela EU. Dock bör man kolla upp var produkterna tillverkas…Många tillverkasutanför EU., men marknadsförs inom..Kina tex tillåter bara produkter som är djurtestade! Helt sjukt! Rosenserien är med i Djurens rätt ,vet jag.

   Maria 2013-05-30 10:54:00
   Svara
 • Hej Ida! Jag har länge kämpat med att gå ner i vikt, och har nu hört att man måste få i sig 1200 kcal/dag för att kroppen inte ska ställa in sig på fasta. Jag testade därför ShapeUp i två dagar och har insett att jag tillslut ligger på ca 900-1000 kcal MEN då raderas ju alla kcal som jag tränar upp. Som tex idag körde jag 75 min spinning och 15 min lätt styrketräning. Så då har jag enligt ShapeUp förbrännt 1000kcal (?!?!?). Måste jag äta då så att jag kommer upp i 1200 kcal eller räcker det om jag äter 1200kcaö och sedan tränar bort en del? Nu känner jag att frågan blir lite virrig men jag hoppas att du förstår vad jag menar 🙂

  Nu kommer du kanske skriva att att räkna kcal inte är en så bra idé, men jag vill bara testa en kort period för att få lite koll på hur mycket jag äter egentligen.

  Kram och tack för en superbra blogg!

  Tilda 2013-05-23 23:17:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt