Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VIKTEN AV ÅTERHÄMTNING

Hej mina kära vänner! Just nu har jag en period med fullt ös vilket är helt underbart och jag stormtrivs! Förra veckan var en av de stressigaste veckorna detta året med jobb, fix och trix inför fotograferingen för nya CHIC tidningen, kost- och löparschemat som skulle fixas klar (berättar mer om det imorgon), möten om framtiden och nya samarbeten, Pole dance träningar och uppvisning, tjejkväll, bokföring av mitt eget företag, allergibehandling mm. mm.  

Igår kände jag mig helt utpumpad på energi och hade en heldag i soffan med mjukiskläder och jag befann mig i liggande läge. Rörde knappt en fena! I stressiga perioder så är återhämtning så sjukt viktigt! Så många människor som går in i den omtalade väggen just nu och det är skrämmande! När man är en person som älskar sitt jobb, eller i mitt fall alla mina olika, härliga, fantastiska jobb, så är det lätt att man i farten tar på sig för mycket för att man vill och tycker det är så kul!

Jag har alltid och kommer alltid att ha många bollar i luften då jag mår bra av att ha det och jobbar bäst då. Dock så är ledig tid något jag det senaste året varit noga med att prioritera för att orka med. Så fort jag känner att det blir för mycket jobb eller träning så måste jag ha en eller flera ”återhämtningsdagar”. Mentalträning, Zonterapi och andra behandlingar som får mig att må bra och stressa av har också varit något jag prioriterat att lägga min tid och pengar på och det är värt varenda minut och krona!

Efter min lugna vilodag igår så har jag ny härlig energi idag och är supertaggad för en fullproppad vecka med träning, möten och utmaningar.

Bjuder på denna ”backstagebild” från lördagens plåtning.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Är One Whey Isolate något att rekommendera som vegetarian? Jag lite varje dag, kanske en 1 h powerwalk eller 20 min pilates varje dag. Men är som sagt vegetarian och just att få i sig protein är lite knepigt. Skulle One Whey Isolate vara bra isåfall? Hur mycket ska man isåfall ta per dag?

  Hemlig 2013-05-20 20:29:00
  Svara
 • Hej Ida! Vore jätteglad om du kunde hjälpa mig med detta!! Har sedan januari sträckt mig (verkar det som) i någon konstig muskel jag inte ens visste fanns, haha. När jag försöker stretcha spagat med vänster ben fram, tar det emot och gör lite ont precis vid sittbenet, typ vid något muskelfäste… alltså väldigt långt upp på låret. Förstår inte varför, för jag märkte inte ens att jag tydligen stretchat för hårt eller vad man ska säga. Och även fast jag inte stretchat eller tränat särskilt mycket under hela våren, så vägrar det försvinna! Otroligt frustrerande när jag försöker och verkligen vill bli med flexibel. Är enda sättet att fortsätta vila och inte stretcha på det tills det går över? Eller vet du någon snabb metod kanske?? Har provat med något hot&cold linement, men tror inte det hjälper.. men man kan ju alltid testa. Jättetacksam för svar, om du har något!! KRAM

  Emmy 2013-05-20 19:55:00
  Svara
 • Hejsan Ida! Tycker du är grymt snygg och en otrolig inspiration. Om jag någon gång under dagen känner för att sluka en 200g chokladkaka går jag bara in på din blogg och kommer på andra, nyttigare tankar. 🙂 Har bara en snabb fråga som jag tänkte att du kanske ville ta dig tid att svara på. Jag är en lång och smal tjej som försöker få fram lite magmuskler. Tränar mycket och varierat och äter ordentligt men det sista fettet på magen vägrar lixom försvinna. Jag är som sagt redan väldigt smal och jag känner att jag nästan är på gränsen till FÖR smal, men jag vill så gärna ha den där fina magen med synliga muskler. Vad ska jag göra? 🙂 Så tacksam för svar!

  Ellie 2013-05-20 19:51:00
  Svara
 • Hej Ida! Skulle du vilja skriva lite om löpning och hur man undviker att få ont i knäna när man springer, jag vet att du nämnde för några veckor sedan om strech och löparknä. Det vore jätte bra.

  Louise 2013-05-20 19:50:00
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Det gäller att bygga upp musklerna i benet inte gå in alltför hårt och naturligtvis betala din KBT lite grann för den mentala biten kanske några gram lättare om du är fet vill säga som jag! (Dålig KBT instruktör!) Får skylla på att jag inte var med och betalade valrossen i ettan sånt hänger i så glöm inte stavträningen med Karin!

   rebbex 2013-05-21 23:22:00 http://twitter.com/rebbex1
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt