Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TJEJKVÄLL TIPS

Igår hade vi så kul! Mina tjejkompisar har tjatat om att de vill testa Pole Dance men de har aldrig kommit till skott! Jag tog då saken i egna händer och hyrde studion och lärare för att ha tjejkväll på StudioDQ. Det var verkligen så kul och rekommenderas verkligen om man vill göra något extra roligt på sin tjejkväll! Tack grymma Petra som undervisade oss igår! 🙂

.

Efter träningen blev det massa god Thaimat och Eurovisionmys hemma hos mig. Måste säga att Eurovision i år var ett sömnpiller! Haha var det ens någon bra låt med? I så fall missade jag den 😀

Vi skulle ha stannat kvar och dansat Pole resten av kvällen istället 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Ida, jag och en kompis funderar på att gå på Pole Dance kurs för nybörjare till hösten (i Borås). Jag undrar dock hur ”svårt” det är med lyft och allt? Jag tränar styrka 4 pass i veckan och kondition 1-2 pass samt rör på mig mycket i övrigt, väger dock 73 kg till mina 165 cm. Kommer detta vara ett problem för mig, att jag är lite tyngre än vad som är idealet för min längd? Eller sitter allt i tekniken? Jag kan väl säga att jag är rätt stark men misstänker att det inte bara sitter i musklerna.. Mvh en som blivit grymt sugen av Pole Dance på grund av all din entusiam 😉

  Sofia 2013-05-25 17:39:00
  Svara
 • Hej!
  Jag tycker du är så jädrans lik tjejen från Norges bidrag i eurovision!

  Lisa 2013-05-20 08:50:00
  Svara
 • Åh Pole Dance verkar så himla roligt! Synd att man inte bor i Stockholm eller någon annan lite större stad som har något utbud. Om jag får chansen måste jag testa det haha!:)

  Emma 2013-05-19 20:21:00
  Svara
 • hej ida hade inte du kunnat svara på vad du tkr om periodisk fasta, och isåfall om 5:2 eller 16:8 är bäst? Är det ett bra sätt att gå ner i vikt? din blogg är bäst, tack!:)

  jasmine 2013-05-19 13:38:00
  Svara
 • Hej! Det är många som pratar om att man gärna bör gå en morgonpromenad direkt när man vaknar innan frukost, för att kicka igång dagens förbränning. Har man ätit kolhydratrikt kvällen innan är det dessutom väldigt bra att ta en bensträckare innan frukost. Vad anser du om det?

  Idag kände jag mig dessutom hungrig när jag skulle ut och gå men drack bara ett glas med citronvatten då jag skulle äta EFTER jag gått, men när jag kom hem så var jag inte längre hungrig. Kan det vara så att min kropp hunnit gått in i ”svältläge” och att jag börjat förbränna muskler under min promenad istället? Jättetacksam för svar, din blogg är bäst! Kram

  Felicia 2013-05-19 11:32:00
  Svara
 • Hej Ida! Din blogg är suverän! Nu på tisdag ska jag först springa ”minimaran” med skolan, starten är 09.25 (8km). På kvällen 19.00 går starten för ”VårRuset” (5 km). Jag tränar ca 5-6 dagar i veckan och äter rätt alla dagar i veckan förutom en dag då jag får äta saker som är onyttigare. Nu är min fråga vad jag ska äta på dagen mellan de två loppen, tack på förhand!

  Julia 2013-05-19 11:26:00
  Svara
 • Hej Ida och tack för en superblogg! 😀 Min fundering är hur bra sötpotatis är jämfört med vanlig potatis? Det är så att jag äter alldeles för lite långsamma kolhydrater till lunch/middag just för att jag är lite ”rädd” för det.. Men jag märker så tydligt att min energinivå har minskat otroligt mycket, förmodligen pga av det.. Kan du inte göra en lista på de alternativen du äter/ tycker är bäst?

  Emma 2013-05-19 10:31:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt