Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN VECKA PÅ INSTAGRAM

Följ mig på instagram @idasfitness

1. En av mina 4 härliga morgonpromenader denna veckan. // 2. Veckans populära Utmaning. // 3. Testade att ha i lite keso i mina proteinpannkakor och min mage var helt ok med det 🙂 wii. // 4. Repade Pole Dance inför uppvisningen på StudioDQ.

.

1. Trotsade vädret en morgon och tog en regnig PW med solglasögon som sminkskydd 😀 // 2. Körde ett PT-pass utomhus med grymma Jennifer. // 3. Hängde ännu mer på mitt andra hem StudioDQ med mina Polekomisar. // 4. Träffade mina bloggkollegor Josefin och Lisa.

.

1 & 2. Uppträdde för första gången med PoleDance. Nervös var jag men hade sååå kul! 🙂 // 3. Plåtade hela lördagen till nya numret av CHIC som kommer ut i September. // 4. Bästa bilden denna vecka… Hade tjejkväll med PoleDance och Eurovisionmys. Här ligger Alex och Lilla P i min soffa och äter Choklad 😀 haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Ida! Har du några tips på hur man kan gå upp i vikt och få mera ”kött på benen”? Har hög ämnesomsättning och har svårt för att gå upp i vikt trots att jag äter mycket. Muskler väger ju mer en fett men jag undrar om det finns andra sätt att gå upp i vikt. Finns det något speciellt man borde äta? Tack för en inspirerande blogg! 🙂

    Jennifer Järnström 2013-05-20 21:06:00 http://www.facebook.com/Iffer1991
    Svara
  • Hej! Har du något bra träningsprogram för armar/axlar? Skulle vilja tighta mina armar! Tack för en inspirerande blogg!! 🙂

    Emma 2013-05-19 16:28:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt