Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAD SKA MAN ÄTA NÄR MAN ÄR BAKIS? INKÖPSLISTA – DET HÄR HAR JAG ALLTID HEMMA! HUR UNDVIKER MAN HÅLL?

Hej Ida! När jag är bakis får jag ett otroligt sug efter onyttigheter (godis, kolhydrater) och värker i mig allt jag kommer över. Vad är bästa maten att äta dagen efter, för att undvika ”hetsätning” av onyttigheter? Kram

SVAR: Det bästa är att äta som vanligt. Se till att få i dig frukost, lunc och mellis med protei, fett och långsamma kolhydrater och när du blir sugen så äter du nyttiga mellanmål. Resorb tycker jag är det bästa botemedlet mot bakfylla 🙂

Det vore kul om du kunde lägga upp en inköpslista av vad du brukar handla. Vad har du alltid i kylen/frysen? Tack för en bra blogg!:)

.

SVAR: Mycket bra idé 🙂

Det här finns alltid i min kyl: Mandelmjölk, havregurt, ägg, getost, fårost, kräftstjärtar, kalkon, babyspenat, gurka, körsbärstomat, purjölök, avokado, morot, citon, äpple, banan, zucchini, rödbetor, havre grädde, kokosmjölk, 

Det här finns alltid i min frys: Laxfile, kycklingfärs, kycklinfilé, wookgrönsaker, bär, skivad banan, hembakat glutenfritt bröd. 

Det här finns alltid i mitt skafferi: Havregryn, kallpressad kokosolja, Naturellt Ekologiskt jordnötssmör, One BAKE, valnötter, mandlar, gojibär, solrosfrön, quinoa, vaniljpulver, madelmjöl, kokosmjöl, olivolja, vinäger, havssalt, örtsalt, kanel, kikärtor, tonfisk, krossade tomater. 

.

Tips på hur man kan förebygga håll? Har haft mycket problem vid konditionsträning trots att jag är noga med att inte äta nära inpå träning…

SVAR: Som du säger ska man undvika att äta och dricka för tätt inpå träningen. Se även till att värma upp ett lugnt tempo och andas med magen. Får du håll kan du testa att sänka farten en stund eller knyta händerna och pressa in dem på området där du känner smärta. Testa träna upp magmusklerna med styrkeövningar som stabiliserar upp bålen. Det kan förebygga håll. Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Ida! Jag undrar ifall du äter vanlig havregryn eller ”ren” havregryn den från semper ? MVH

  Jessica 2013-05-16 20:17:00
  Svara
 • Hej Ida! Vill först bara skriva att jag verkligen gillar din blogg och att du verkligen borde vara stolt över dig själv för du inspirerar med dina blogginlägg!
  Jag har även en fråga. Har i nästan ett år haft besvär med magen, svårt att beskriva det men det är en slags molande värk som jag irriteras av från och till nästan varje dag. Har varit hos läkaren och tagit olika blodprov för att se om jag är allergisk mot något t.ex. laktos eller gluten men det var jag inte. Känner mig ganska ofta svullen om magen också. Men jag är lite förvirrad kring det här med allergi och överkänslighet mot laktos eller gluten. Även om jag inte är allergisk skulle min mage kanske kunna bli bättre om jag skippar laktos eller gluten ändå? Vet att du har skrivit om detta innan så hoppas inte att du får upprepa dig men jag tänkte på om du tycker som att det låter att mina magbesvär kan bero på laktos- eller gluten även om jag inte är allergisk? skulle vara tacksam om du har tid att svara!

  Sofia 2013-05-15 20:54:00
  Svara
 • Vart köper du mandelmjölken? 🙂

  Evelina 2013-05-15 18:27:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Kan inte du skriva om hur man kan på bästa sett träna bort ”ridbyxlår”? Jag vet att det inte går att punktförbränna. Men hur man på bästa sett kan träna bort dom, antingen tsm med LPG te.x eller liknande. Skulle vara så tacksam för svar.

  Elin 2013-05-15 14:22:00
  Svara
 • Spana in Colombiana-stjärnan Zoe Saldana naken – GossipGuy.se (:

  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind