Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AV MED KLÄDERNA!

I veckan körde jag ett grymt pass med en grym tjej! Svetten bara rann och jag älskar hur Jennifer sliter av sig kläderna mitt i träningspasset! Det är en tjej i min smak, så härligt att se! 🙂

Vi har fokus tighta till, forma och tona kroppen. Det var cirkelträning med kettlebells och skivstång i 30 min och sedan avslutade vi med mage i TRX-banden.

Här har ni Jennifer som köttar! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida,

  Jag vill börja med att tacka för en otroligt inspirerande blogg. Jag älskar dina veckoutmaningar och speciellt din butt and leg workout med fyra benövningar, 30 sekunders vila x fem varv. Det passar mig perfekt då jag precis som din klient vill tighta till, forma och tona kroppen. Har du fler liknande cirkelpass du kan tipsa om?

  Paulina 2013-05-12 11:35:00
  Svara
 • Hej! När jag kör vanliga squats tycker jag att det känns mest över knät, alltså framsida lår, jag har reda muskelbullar över knät och vill inte ha större, jag vill komma åt rumpa och baksida lår, kanske finns det någon övning som är bättre eller har jag fel teknik tro ? :/ Keep up the good work, du är en inspiration 🙂 Mvh Ellinor

  Elli 2013-05-11 18:56:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand