Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG KLARADE DET!

Okej vänner jag är glad! Igår på stretchklasen klarade jag något jag under hela min danskarriär har velat klara, nämligen att få tag på foten i spagat och vrida runt axeln så man hamnar i denna position…

Haha, yes den är ännu inte så snygg som jag vill att den ska vara men jag klarade det!!! Kan den bra på golvet nu (har aldrig klarat det innan) men svårare när man står. Nästa mål är att få till ett rakt ben där bak. Mitt problem ligger inte i underkroppen utan i överkroppen och det har alltid varit så. Axlar, armar, bröst, framsida lår, höftböjare och mage måste stretchas mer för att få till den perfekta! Ni ska få följa min utveckling 🙂

Stretchläraren vi har på StudioDQ kommer från Slovakien och hon är verkligen GRYM! Tänk om man hade haft henne under danskarriären?! Flexibilitet är så viktigt och spelar stor roll i dans.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Va kul! grattis 😀 😀 😀 du är grym

  Ida 2013-05-02 21:44:00
  Svara
 • Hej!
  Underbar blogg! Tipsa gärna om stretcher. Vad man böär tänka på osv? Ngt som är farligt?

  Åland 2013-05-02 10:56:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en superfin och inspirerande blogg!
  Jag undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg angående flexibilitet i överkroppen? Jag har nämligen samma som du, dvs. är flexibel i underkroppen, men inte i lika bra överkroppen (axlar, armar, rygg). Några tips på stretch-övningar som kan vara bra osv.
  Ha det fint!
  Kramar /M

  Maya 2013-05-01 13:36:00
  Svara
 • Jo varje gång du lyfter benet så slår tränaren med elkäppen tills du övat in en rörelse. samtidigt som coachen visslar. Nästa gång behöver inte tränaren använda visselpipan. utan det gäller bara att släppa ut överskottsbränsle innan landning. Kanske släppa lite damm i luften innan också.

  rebbex 2013-04-30 15:09:00 http://twitter.com/rebbex1
  Svara
 • Grymt! Hur gör du för att få tag i benet så att du kan dra det upp? Jag skulle också vilja kunna göra det där. Jag kan på golvet men när jag ska dra upp foten/benet när jag står får jag inte till det. Jag får inget bra grepp och hela ryggen blir kontigt vriden.

  Sara 2013-04-30 09:44:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind