Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NATURLIG EKOLOGISK HUDVÅRD

Har den senaste tiden börjat tänka väldigt mycket på vad jag använder för produkter till min kropp och smörja in kroppens största organ (huden) med massa gifter. Det är lätt att man glömmer att det man lägger på huden absorberas och går in/tas upp av huden.

Min Zonterapeut sa också till mig att absolut inte använda deoderant då det tydligen är extra känsligt under armhålorna och man tar upp gifterna lättare, speciellt efter rakning. Har letat efter en grym giftfri deoderant och nu har jag hittat den! Helt naturlig och ekologisk från Rosenserien. Så bra! Köpte den…–> HÄR!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du har helt rätt. Har letat efter en sådan deo. Ska testa den! Tack för tipset! Kram

    sanna 2013-05-01 08:22:00
    Svara
  • Hej Ida! Jag behöver AKUT hjälp! Det är nämligen så att jag fick sy i mitt knä idag och får inte träna på cirka två veckor. Jag hade satt upp ett träningsschema inför maj och var supertaggad, men nu måste jag ändra mina planer och tänkte enbart köra mycket styrka för armar, mage och rygg och ta en massa promenader. Men jag vill också träna mina ben, men det är svårt att hitta övningar då man inte böjer benen allt för mycket så jag undrar om du har tips på benövningar man kan göra? 🙂 Skulle vara mycket tacksam för svar!

    Angelika 2013-04-29 20:33:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind