Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RECEPT – NYTTIGA PROTEIN- CHOKLADMUFFINS

Receptet på proteinmuffinsen har varit väldigt efterfrågat och äntligen kommer det. Jag råkade här om dagen utan mening lägga upp massa bilder på muffinsen utan att skriva något. Haha sorry, men nu kommer både bilder och recept på utsökta, proteinrika muffins som passar kanon till fikat eller som mellanmål.
CHOKLAD- PROTEINMUFFINS
Ingredienser: 1/3 dl havremjöl (mixa havregryn till mjöl), 1,5 skopa ONE BAKE, 2 msk kakao, 5 tsk sukrin eller annan sötning, 1 krm vaniljpulver, 1/2 tsk bakpulver, 1/2 tsk bikarbonat, lite havssalt, 3 msk havremjölk, 1 msk havregurt, 1/2 mosad banan, ekologiskt naturellt jordnötssmör.
Gör så här: Mosa bananen och blanda i havremjölk och havregurt i en bunke. Blanda alla torra ingredienser i en annan bunke och blanda sedan ner i de blöta. Häll ner smeten i muffinsformar och grädda i ugnen 12 min i 175 grader. Smeta sedan in toppen på muffinsen med önskad mängd jordnöttsmör. YUMMIE!
.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida,
  jag tänkte bara höra.. eftersom du här publicerar mitt recept, och dessutom kommenterade hos mig att du gjorde det, tycker du inte att det är mer än rätt att ge mig cred? Jag lägger ner tid, energi och tanke när jag skapar recept. Jag delar med mig av dem gratis och det är väldigt tråkigt när de blir ”snodda” såhär och du tar cred för dem själv. Det är inte korrekt, det är riktigt fult. Vad skulle du tycka om jag kopierade en text/artikel du skrivit och hävdade mig vara skribent själv? Mm precis.
  Så jag ber dig nu att antingen ge mig credden jag förtjänar, eller helt enkelt ta bort MITT recept från DIN blogg. Det är stöld.
  Hejhopp
  //Fanny – www.bloggaromtraning.se/roethlisberger

  Fanny Roethlisberger 2013-12-18 12:54:00
  Svara
 • Det funkar utmärkt att baka med proteinpulver. Proteinpulver tål värme utan problem.

  /Laila

  www.alltomkosttillskott.com

  Laila 2013-05-06 23:44:00
  Svara
 • ungefär hur många muffins blir det?:)

  johanna 2013-05-02 14:04:00
  Svara
 • okej får prova med proteinpulver då. men havregurt och mjölk, kan man ta vanlig mjölk istället? läste någonstans att proteinpulver kan göra de torrt om man bakar med de

  My 2013-04-27 21:32:00
  Svara
 • kan man verkligen ta proteinpulver? funkar de i ugn? har milk chocolate från fitnessguru.

  My 2013-04-26 18:02:00
  Svara
  • Svar på Mys kommentar.

   Jag tog ONE BAKE för att det är värmetåligt men det ska funka med vanligt proteinpulver också 🙂

   idawarg 2013-04-27 08:05:00
   Svara
 • Hej Ida! Jag har en fundering om att gymma efter ett nattskift? Har det negativ inverkan på träningen? Förut när jag jobbat nattskift har jag alltid åkt hem och sovit några timmar efter jobbet och sedan åkt till gymmet, men jag tror att jag skulle kunna slappna av mer om jag har gymmet klart innan jag lägger mig för att sedan kunna sova mina timmar utan att behöva ha några ”måsten” när jag vaknar. Jag tänkte att efter jag slutat slänger jag i mig aminosyror och Pwo, gymmar, åker hem äter en rejäl frukost och sen sover jag mina timmar och kan ta det lugnt resten av eftermiddagen och kvällen… Jag får för mig att jag kommer få bättre sömn och vila om jag gör så men jag vet inte hur träningen och kroppen påverkas… Jag kommer bara att jobba två nätter i rad innan jag går av för ledighet så det är ju inte några längre perioder jag gör så.. Tack för grym inspiration och grymma tips på övningar:)

  Sara 2013-04-26 14:05:00
  Svara
 • Har ju inget one bake ; ( åh har du inget annat nyttigt muffins recept?

  My 2013-04-26 13:14:00
  Svara
 • Åh, jag tycker verkligen om dina recept! Superbra när man vill kunna äta gott och nyttigt på samma gång. 🙂

  Karin 2013-04-26 12:03:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind