Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS TRÄNING

God Morgon vänner och välkommen underbara fredag! Det är helt galet hur fort veckorna går!

Igår var jag på Poledance träning på StudioDQ igen. Just nu håller vi på att öva på trick som jag har så himla svårt för. Jag känner mig som en tvärtommänniska på Poledanceklasserna. Alla trick som de flesta tycker är lätta, tycker jag är svåra och de trick många har svårt för tycker jag är lätta. Sedan har folk problem med fästet om de är för svettiga medan jag har problem med fästet på kroppen för att jag är för torr. Haha igår var det så kallt i salen vilket gjorde att jag var snustorr så hade inget fäste alls. Fick tillslut smörja in mig med hudkräm och då satt jag som klistret 😀

I alla fall var det superkul och stannade kvar efteråt med mina fina Polevänner som jag lärt känna. Så himla fina tjejer! Efter klassen stretchade vi och jag fick även lära mig ett trick i Hoopen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind