Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRAMKALLA BILDER FRÅN INSTAGRAM MED INSTABILD

Igår fick jag hem min beställning från Instabild. Tycker det är så tråkigt att man aldrig framkallar alla härliga bilder man tar nu för tiden utan att de bara ligger på datorn och skräpar. Hittade en sida där man kan få sina Instagrambilder utprintade på fotopapper i massa olika storlekar. Man går bara in på deras sida –> INSTABILD och loggar in med sitt instagramkonto och väljer ut sina favoriter, så får man dem hemskickade. Tog 2 dagar. SÅ GLAD nu och ska springa iväg och köpa ramar senare idag 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ida länken till instragram med framkallning funkar inte hur hittar man till den.,?

  Marie Kylén 2013-04-26 09:26:00
  Svara
 • Var det bra kvalitet på bilderna? Annars blir instagram bilder väldigt ”korniga” när man printar de.

  Anna 2013-04-24 19:10:00
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Det beror på hur kräsen man är? Lite kornigt var det men jag blev mycket positivt överraskad på kvaliten, speciellt på de stora bilderna 🙂 Jag är toppnöjd och ska rama in mina 🙂

   idawarg 2013-04-24 21:40:00
   Svara
 • Hej! 🙂 Va du inspirerar!! Jag vet att du har gått dansarutbildningen på BA, så jag tänkte höra med dig litegrann ang. det här med dans – jag har ganska nyligen upptäckt vilken passion det är för mig och om man får drömma skulle jag också vilja gå en liknande yrkesutbildning och bli professionell. – problemet är att jag upptäckt detta lite för sent – jag fyller 21 i år och har inte tränat mycket dans alls, mer än förberedande tekniker som 8-12 åring – ett år som 16 och nu senast lite jazzklasser, jag har tränat väldigt mycket i livet dock, alltid hållt igång med allt från basket till löpning och yoga så jag har ganska bra grundfysik och förutsättningar, är väldigt musikalisk och rytmisk – vilket gjort att jag upptäckt att dans är en sån livskraft!! så nu har jag sökt in till ett antal dansskolor men jag vet inte riktigt själv vart jag vill gå med dethär, skulle vilja ha råd från någon som verkligen vet och som själv är utbildad yrkesdansare dom dig! går jag en yrkesutbildning nästa år kommer jag ju inte vara färdig förens jag är 25, då kanske det är för sent att ens bli anställd osv? Helt enkelt.. Tror du att det är för sent för mig att kunna bli professionell dansare? Förstår att det är svårt att säga men jag uppskattar varje råd och tips! 🙂 Tack på förhand!!
  Kram /Amanda

  Amanda 2013-04-24 09:36:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt