Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLI VIG I RYGGEN

God Morgon vänner!

Igår blev det ingen träning utan 1 timmes stretchpass på StudioDQ. Vi hade fokus på axlar, bröst och rygg, dvs. överkroppen. Jag skulle väl vilja påstå att jag är sjukt stel i alla dessa delar och har alltid fått höra det från mina danslärare. Det har känts som en total omöjlighet att jobba upp rörligheten här men jag måste erkänna att jag inte riktigt givit den tid som behövs. Igår var min andra stretchklass och jag känner faktiskt redan nu att jag gjort små framsteg med min rörlighet i överkroppen.

Vi avslutade klassen med att stå på händer och lägga rumpan mot en vägg och det gick förvånansvärt bra…

Nu jäklar vänner ska jag få den där snygga böjningen av ryggen som jag alltid velat ha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Jag har väldigt stor svank naturligt och med träning har den blivit ännu mer upenbar. Har fått lite problem med den nu, spänner mig lätt i ländryggen och får ont, så var försiktiga alla som vill bli ”viga i ryggen”. det är snyggt men för mig har det medfört mycket smärta

    andrea 2013-04-28 10:24:00
    Svara
  • Kommer du lägga ut lite tips/”övningar” på hur man kan bli vigare i just ryggen? Det skulle uppskattas!

    Ella 2013-04-23 09:52:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind