Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TAGGAD FÖR TRÄNING

Den här helgen är jag HELT LEDIG! Jag kan inte ens minnas när det hände senast? Har haft ett fullspäckat schema de senaste veckorna från dag till kväll och från måndag-söndag. Idag och imorgon ska jag enbart umgås med mig själv och hitta ny energi. Jag älskar nämligen att ha egen tid så man kan pyssla hemma, blogga, träna, laga god mat, baka och bara ta det lugnt.

Är så sugen på att träna nu! Hittills i veckan har jag bara kört 2 träningspass varav 2 klasser Poledance. Har känt mig lite trött i kroppen så har lyssnat på den, matat den och vilat. (Jag är pollenallergisk och börjar känna av, så det i kombination med mycket jobb gör mig trött.) Men jag är stolt att jag lyssnat på min kropp, vilket jag rekommenderar alla att göra.

Nu har jag fått i mig en härlig lunch och tänker ta mig en solig promenad till gymmet för att sedan köra skiten ur mig själv och mina ben. Nu j*vlar kör vi! 🙂

Nya kläderna från PUMA är på…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Ida! Snygga träningskläder! Jag har en fråga gällande träning. Jag löper ca 3 gånger i veckan och styrketränar 2 gånger (body eller circuit training), är normalviktig. Löpningen har jag inte hållit på med regelbundet så länge (nån månad ungefär) och har ett problem: efter löpning, speciellt efter längre sträckor som varar ca 1 timme börjar jag må fruktansvärt illa ungefär en kvart efter löpturen. Det känns kallt och jag blir trött och det känns som om jag vill spy. Har funderat om det här kan ha med kosten att göra? Jag äter rätt bra, är noggrann med tillräckligt med protein (eftersom jag är vegetarian) men försöker att undvika kolhydrater så långt det går. Kan mitt illamående ha en koppling till kosten med lågt intag kolhydrater? Och isf, vad är bra att äta före långa löpturer och tidsmässigt hur länge innan skall man äta? Tacksam för hjälp 🙂

  Ida från Finland 2013-04-21 15:09:00
  Svara
 • Fin tröja! Hur tjock är den? den ser ganska varm ut, men kan man träna med den inomhus eller är det mer som en tjocktröja?

  Sandra Råholm 2013-04-20 20:22:00
  Svara
  • Svar på Sandra Råholms kommentar.

   Tack 🙂 Den är ganska varm men ingen tjocktröja. Jag hade den när jag tränade inne idag under uppvärmningen (hade linne under som jag tog av mig till) Kan tänka mig att den är perfekt att ha på löprundan utomhus nu 🙂

   idawarg 2013-04-20 20:39:00
   Svara
 • Älskar din blogg, den är grymt inspirerande! Har du några tips på övningar för att man ska få fastare lår och rumpa ? Skulle bli väldigt tacksam för svar 🙂

  EmmaK 2013-04-20 19:27:00
  Svara
  • Svar på EmmaKs kommentar.

   Tack snälla vad glad jag blir. Ett grymt träningspass för ben/rumpa kommer på måndag i veckans utmaning så håll koll 🙂

   idawarg 2013-04-20 20:40:00
   Svara
 • Jag såg den här bilden på dig på instagram och bestämde mig då för att gå ut och springa. Nu sitter jag här svettig och glad! Det är inspiration det!

  Eva 2013-04-20 16:55:00
  Svara
 • Riktigt snygga träningskläder! Vart kan man få tag på dem? 🙂

  Hedvig 2013-04-20 15:47:00
  Svara
  • Svar på Hedvigs kommentar.

   Det är PUMAs höstkollektion för 2013. Den kommer man snart kunna köpa bla. på http://sportamore.se så håll utkik 🙂

   idawarg 2013-04-20 18:12:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind