Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KÖRDE CARDIO TILL SENT INATT

God Morgon Vänner! Vaknade sent idag pga att jag jobbade till 3.00 inatt. För er som är nya på bloggen ska jag berätta att jag är utbildad professionell dansare på Balettakademien i Stockholm och att jag i flera år jobbat som just dansare med många olika artister, TV-shower, events mm. Igår gjorde jag ett gig tillsammans med finaste tjejerna Andrea och Natasha på VIP-klubben Bergmans. Vi hade grymt kul och jag kan säga att det blev värsta Cardiopasset 😀 Det var Champangeafton med Barocktema så spets, handskar och snygga masker var på.

1. Jag och Andrea. // 2. Natasha värmer upp. Mest flexibla tjejen jag känner 😀 // 3. Outfit nr 2. // 4. Våra masker.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Snyggingar! fanken, känner att jag måste bli bättre på träning & kost. Din blogg är en toppen inspo källa! 🙂 Happy sunday på dig!

  Tofva. Rosa Prinsessa 2013-04-21 10:11:00
  Svara
 • Tycker verkligen om din blogg och man blir så peppad till att träna. T ex jag har inte orkat träna idag och haft ursäkten att det är helg men tack vare ditt inlägg så ska jag minnsan träna i morgon!
  Snygg outfit btw 😉

  Anica 2013-04-21 00:21:00
  Svara
 • Din blogg är min nya favorit bland Träning/hälsa bloggar 🙂

  Ellinor Melkersson 2013-04-20 16:05:00
  Svara
 • vart är strumpbyxorna ifrån!? sjuukt feta!

  Sofia 2013-04-20 12:49:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt