Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GLUTENFRIA EKOLOGISKA MIXAR

Som ni alla vet så äter jag en glutenfri kost då jag är överkänslig mot gluten. Fick hem superfina mixar från Ewalie som jag ska testa i helgen. Fick våffelmix, knäckemix, brödmix och Muslimix. Låter supergott och finns att beställa HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Ida! Jag undrar hur du klarar av att hålla träningsmotivationen uppe? Själv lyckas jag knappt upprätthålla motivationen en vecka i sträck innan jag struntar i träningen och äter massa skräp. Så har det varit under alla år jag försökt ändra min livsstil till det hälsosammare. Jag är inte överviktig, men har hög fettprocent, vilken jag skulle vilja minska och ersätta med muskelmassa. En annan sak jag undrar är hur man sätter upp ett specifikt mål då man vill bli vältränad och hälsosam? Hur mäter man detta liksom? Tack på förhand! Hälsningar

  Caroline 2013-04-19 06:56:00
  Svara
 • Samma märke har även en god ekologisk falafel mix som jag kan rekommendera

  Anna 2013-04-19 03:20:00
  Svara
 • Hejsan! Jag undrar om du kan göra ett icke sponsrat inlägg där du tipsar om lite träningskläder. Kläder som du genuint rekommenderar. Jag är framförallt ute efter ett par bra träningstights som är grymma att jogga utomhus med.

  Annele 2013-04-18 23:15:00
  Svara
 • Måste tipsa om detta supergoda och enkla knäckebröd, om du inte redan sett det: http://carinasbakkonst.blogspot.se/2011/01/gi-knackebrod.html
  Själv använder jag rapsolja istället, och fifty/fifty pumpafrön och solroskärnor. Dessutom tycker jag att 1,5-2 dl kokande vatten räcker. Men hur som helst. Är ett fantastiskt knäckebröd. Man ska kavla ut det supertunt! Går lätt om man kavlar mellan två bakplåtspapper på en plåt. Testa!

  jelena 2013-04-18 22:23:00
  Svara
 • Har du några tips på bra övningar och strech för vader och baksida lår? Är så kort/stel där.

  Johanna 2013-04-18 19:30:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind