Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOCKERFRI SYLT MED BOVETEGRÖT

Idag stod jag och var så himla hungrig och som från himlen så kommer ett bud skickat till mig från ICA med deras nya sockerfria sylt och en burk med glutenfri bovetegröt. Kunde inte bli mer perfekt tajming! Fick sylt i smakerna jordgubb, hallon och lingon. Idag smakade jag jordgubb och den var supergod! Tack ICA för det fina budet, det var mycket uppskattat! 🙂

Recept på den glutenfria bovetegröten: Blanda valfri mängd av boveteflingor, solrosfrön, linfrön och kanel med vatten och kör i micron i ca. 3 min. YUMMIE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Handlade sockerfri sylt på Ica igår, men visste inte att de hade egen så kollade inte ens men då vet jag till nästa gång! 🙂

  Suzette 2013-04-16 21:18:00
  Svara
 • hej ida! jag har en fråga som jag tänkt på väldigt länge. varje gång jag börjar träna så går jag upp i vikt. ett, eller ett par kilo. tidigare har det stört mig och säkert vart anledningen till att jag hela tiden slutat efter några månader, men nu har jag bestämt mig för att strunta i det och istället känna efter hur jag mår och ser ut och känner istället. MEN faktum är att jag inte bara ser på vågen, utan att jag känner mig väldigt tung i kroppen också. varför är det så? jag tränar på gym mellan två och fem gånger i veckan, varierar mellan styrka/kondition, äter väldigt bra och hälsosamt och med jämnt mellanrum under dagen. jag får inte riktigt ihop det, tycker att jag gör det mesta rätt men ändå känns kroppen så tung, istället för lätt och smidig. hjäälp!

  emelie 2013-04-16 19:56:00
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag har precis som du haft problem med magen, har länge vetat att jag är laktosintolerant men på senare tid haft problem med uppblåst mage och magont trots att jag bara äter laktosfritt. Tänkte nu prova en mjölkfri kost, men har då några frågor till dig:

  1. Vad är bäst att ersätta mjölkprodukterna med? Det finns ju allt från havre-, soya-, mandel- och rismjölk och yoghurtar.

  2. Jag äter idag väldigt mycket mjölkprodukter, både till min frukostgröt och sedan ofta keso/kvarg/turkisk yoghurt till mellanmål. Tycker du det är okej att ersätta alla dessa ”mjölkmåltider” med de vegetabiliska produkterna, eller borde jag försöka hitta helt andra mellanmålsrecept?

  3. Jag äter ganska kolhydratsfattigt. Kommer dessa nya produkter innebära att jag får i mig mycket mer kolhydrater än vanliga mjölkprodukter?

  4. Hur länge tror du man behöver utesluta mjölkprodukterna för att se resultat? Räcker det med 1-2 veckor, eller bör jag ge det en månad eller mer?

  Tack för en inspirerande blogg fina du! Kram

  My 2013-04-16 18:54:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Innan jag ställer frågan måste jag bara säga att din blogg verkligen inspirerar, fortsätt med det du gör!♥
  Till frågan.
  Hur lägger du upp dina måltider på dagen &vad brukar dem bestå av? Ex, frukost, lunch, middag samt mellanmålen.
  Jag tränar ca 3ggr i veckan och känner att det går bra. Men skulle behöva veta på ett ungefär hur man kan lägga upp maten. Känns liksom som att man antingen ätit för mycket eller tvärtom. Så snälla hjälp. Tack på förhand!♥

  Anna 2013-04-16 16:02:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind