Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PERSONLIG TRÄNING OCH EN SJUK LUNCH

Idag har varit på gymmet och jobbat som PT hela förmiddagen. Mycket trevligt då jag idag blivit både dödshotad och mutad av mina klienter för att de ska få slippa vissa övningar 😀 Bra försök, men sådant funkar inte på mig! Haha.

Jag själv har vilodag idag då jag har träningsvärk i nästan hela kroppen och fick därför bli en skön PowerWalk för att få igång blodcirkulationen och få lite frisk luft.

Har också fått i mig den sjukaste kombinationen på lunch, Halloumisallad och Havregrynsgröt. Haha blev så sugen på gröt så jag var tvungen! Käkade stekt halloumi med tomat, gurka, avokado till förrätt och sedan en stor portion med gröt gjord på havregryn, 2 ägg och vatten med kanel, bär, kokosolja och havremjölk. Yummie! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida! Jag har en fråga som jag funderar över.. Jag kombinerar både kondition och styrka, och alltid när jag enbart kör styrka blir jag så otroligt hungrig och kan äta hur mycket som helst! Medans när jag bara kör kondition blir jag inte sugen på mat för jag känner mig mätt efter passen. Hur kan det vara så? Borde man inte vara mer hungrig efter ett konditionspass eftersom det krävs mer energi? 🙂

  Angelika 2013-04-13 20:37:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag har köpt One Bake precis och tänkte testa de i olika saker! Jag undrar hur mycket pulver ska man ha i? Ska man ersätta det mot något? Spelar de någon roll hur mycket pulver man tar? Är det olika för olika saker?
  Kram 🙂

  Veronica 2013-04-13 19:14:00
  Svara
 • Tänkte fråga ang. nötter, jag äter en del nötter vissa dagar. Ibland inga alls och vissa dagar 1-2 nävar, jag vet att det är väldigt kaloritikt så jag undrar om du rekommenderar någon viss mängd? Jag tränar 5-6 dagar i veckan men är rädd att jag ska lägga på mig för mycket fett om jag äter nötter. Stämmer det?
  Tack för en perfekt blogg

  Sofi 2013-04-13 19:07:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt