Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LYXIG FRUKOST SERVERAD

Har man inte världens bästa jobb så säg? Imorse så bjöd de på en härlig, lyxig frukost. Parma, kalkon, grönsaker, jordgubbar, yoghurt, nybakat surdegsbröd, avokado, juice mm. Det är i dessa stunder som det blir lite jobbigt att stå emot mjölk och gluten, jag älskar ju stenugnsbakat surdegsbröd!!! Haha.

Tog mig en tallrik av detta…

Och käkade sedan min gluten och mjölkfria gröt…

Inte helt fel det heller! Vilken härlig morgon! Glad fredag alla fina.

(Senare idag kommer recept på mina glutenfria frallor. Håll utkik!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Mmm! Vad gott! 🙂
  Blev lagom sugen på jordgubbar nu ;D

  list.blogg.se

  Linn 2013-04-12 11:13:00
  Svara
 • Hej Ida!

  Snälla snälla, hjälp mig med mitt problem! Jag vill så gärna gå upp i vikt men det är så himla svårt för mig… Tränar gör jag, så det är bara att jag behöver mer mat. Jag är 170 cm lång och väger nu 52-53 kg ungefär och vågen vill verkligen inte passera det, jag skulle vilja komma upp till iaf 57. Vad ska jag göra egentligen?? 🙁 Kanske du har tips på lättgjorda mellanmål som främjar viktökning eller nåt?

  Marielle 2013-04-12 10:15:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman