Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WARGENS HÄLSOTV – VARFÖR GÅR JAG INTE NER I VIKT? HUR BLIR JAF AV MED MAGFETTET?

Svar på frågestund…

Hej Ida!
Jag springer några dagar i veckan men märker ingen skillnad på min vikt. Jag ligger på samma vikt hela tiden, kan det bero på att jag äter för onyttigt? Har nämligen svårt att stå emot sötsaker. Sen undrar jag om du har en bra magövning, eller ett bra tips för att få bort magfettet så fort som möjligt, hatar verkligen min mage! TACK

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • jag går en timmes powerwalk varje morgon och på kvällarna joggar jag 30-40 minuter alternativt tar en långpomenad i ett lugnare tempo. ibland slänger jag in ett hemmastyrkepass men realativt sällan då jag tycker det är så otroligt tråkigt. jag äter 1500 kcal om dagen och en dag kan bestå av kvargsmoothie + knäckebröd till frukost, köttbullar + potatis och sås till middag sen ofta pizzasallad med chili con carne till kvällsmat (inget ris till). Brukar bli 2 mellanmål per dag beståendes av ett äpple + en näve mandlar. kör på såhär i två veckor och absolut ingenting händer, senast hade jag gått upp lite i vikt. Vad gör jag för fel, äter jag för lite så att kroppen går in i svältläge? har hållt på och bantat på olika sätt i snart två år och kör 1-2 veckor för att sedan ge upp eftersom vågen står still. jag är 173 cm lång och väger 69 kg. ser du några fel i mitt upplägg?

  angelica 2013-04-12 11:48:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag tränar styrketräning 4-5 gånger i veckan (1-2 benpass, 2-arm/axelpass & 1 corepass) och utöver det tränar jag löpning 2-3 gånger i veckan. Jag äter aldrig godis, glass, kakor eller liknande och har nyligen blivit vegetarian (undantaget är dock fisk). Men trots detta tycker jag att jag går upp i fett, speciellt på benen. Jag märker att de har blivit större och det är inte bara muskler, för när jag spänner musklerna ligger det fortfarande löst fett runt om (inte mycket, men mer än vad jag hade innan då jag tränade 4 gånger i veckan, varav 1 pass var kondition). Vad gör jag för fel? eller varför är det på det här sättet? Stor Kram! 🙂

  Emelie 2013-04-11 19:21:00
  Svara
 • Så himla fin bild 😀 JÄTTEVACKER är du gumman!!!
  Kolla det här med!

  ”Han kallas den VACKRASTE killen i bloggvärlden.

  DEDE! Ska nu bli offentlig igen och släppa ny musik!

  Han har skrivit världens vackraste kärlekstexter och vann OPEN SLAM RAP i Australien!”

  HTTP://DEDEPRIVAT.BLOGG.SE
  HTTP://DEDEPRIVAT.BLOGG.SE

  Han
  kallas drömkille för han håller på förändrar världen genom sina projekt
  och har skrivit otroligt vackra kärlekstexter till sin framtida
  flickvän som han inte träffat en.

  nån som har mer bilder på honom????? (:

  zinandra_g 2013-04-11 16:44:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt