Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RESORB SPORT

Fick igår hem nya Resorb Sport. Brukar annars dricka vanlig resorb då jag brukar känna mig uttorkad om jag kört ett hårt konditionspass då jag svettats mycket. Dricker mycket vatten men känns inte som det hjälper och så blir man så sjukt kissnödig och full i magen 😀 haha, ser verkligen fram att testa nya Resorb Sport som bla. innehåller magnesium som bidrar till att minska trötthet och utmattning i musklerna.

Någon av er som testat?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Innehåller denna Resorb sötningsmedel precis som den vanliga Resorben?

  Johanna 2013-04-13 10:53:00
  Svara
 • Vill oxå har en sådan flaska med mitt namn på. Hur gör jag?

  Jeanette 2013-04-13 07:51:00
  Svara
 • Hej Ida! Kommer receptet på ditt glutenfria bröd snart? 🙂

  My 2013-04-12 08:34:00
  Svara
 • Hej Ida! Dricker du resorb istället för vatten direkt efter träningen då eller? och sen när du kommer hem, dricker vanligt vatten? Eller hur gör du? haha

  linnea 2013-04-11 22:00:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag tränar 6 dagar i veckan, PW på morgonen och sedan på eftermiddagen börjar jag med 20 min crosstrainer sedan ca 1 timme på de olika maskinerna. Jag tränar för både muskler samt för att gå ner i vikt. Jag har fått rådet att börja ta proteinpulver men känner att jag borde få i mig tillräckligt med protein genom min kost, vilken är nyttig med 1 ägg till frukost b.la. och sedan kött/fisk både till lunch och middag. Krävs det ändå att jag tar proteinpulver? MVH Charlotte

  Charlotta 2013-04-11 21:35:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt