Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNING OCH KOST

Shit vad jag är mör i kroppen efter gårdagens PoleDance träning på StudioDQ. Kunde inte lyfta armarna när jag kom hem igår och min vänsterarm skakade 😀 Så himla roligt på tisdagsträningarna då vi inta bara tränar trick utan även tränar på koreografi där vi blandar in tricken. Wihoo.

Fick bland annat lära oss Split On The Pole igår…

Eftersom träningen är ganska sent så var jag så sjukt trött när jag kom hem så jag orkade verkligen inte laga middag. Som tur var hade jag innan träningen bakad grymt goda glutenfria proteinbröd (recept kommer) som jag käkade med 2 stekta ägg och 2 BCAA tabletter. En riktig proteinbomb till måltid! Var godare än det ser ut… haha 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag gillar din blogg men tycker att din kosthållning känns fanatisk många gånger :/ exempelvis när jag ser din lilla middag helt utan kolhydrater och knappt någon fett efter ett hårt träningspass.

  Angelica 2013-04-10 12:05:00
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Utan kolhydrater och fett? Mitt bröd är absolut inte kolhydratsfritt och ägg och creme cheese är inte direkt fettfritt 😉 Sedan vet ju inte du vad jag har käkat under dagen innan. Du behöver absolut inte oroa dig

   idawarg 2013-04-10 15:36:00
   Svara
 • hej! jag har en fundering. vad tycker du om de här lowcarbbrödet, typ nystart? 🙂 ibland har jag svårt att hinna laga mat innan en träning, och det brukar bli typ proteinsmoothie och knäckemackor med ägg. Hur är dom brödet förhållandevis till typ wasa sport knäcke? 🙂

  Nadia 2013-04-10 10:21:00
  Svara
  • Svar på Nadias kommentar.

   Hej! jag vet faktiskt inte då jag inte vet innehållet i brödet. Ta innehållsförtäckningen och jämför med knäckebrldet. Ju mindre vetemjöl desto bättre och ju mindre socker desto bättre

   idawarg 2013-04-10 15:38:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt