Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ELLE BEAUTY AWARDS 2013

 

Idag blir det ingen träning för min del utan istället blir det ELLE Beauty Awards på Grand Hotel. Ska bli riktigt roligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • SNYGG!!!

    E 2013-04-11 14:35:00
    Svara
  • Hej! jag är 14 år och väger 38 kg och är 1.60 m lång. Lider av sjukdomen anorexia men det jag inte förstår är att jag har en dubbelhaka. Jag är alltså underviktig men har ändå en dubbelhaka som sticker fram lite då och då som jag stör mig otroligt mycket på. För jag får absolut inte gå ner i vikt mer nu när jag kämpar för att bli frisk från min ätstörning men vill så gärna bli av med hakan, hur ska jag göra?? Och jag fick reda på att jag hade anorexia för drygt 1 vecka sen men har fortfarande inte pratat med föräldrar/läkare/psykolog för att jag inte vågar, vet inte hur jag ska säga eller hur dom ska reagera. Har läst om att man inte tar behandling så kan man bli kroniskt sjuk ( aldrig bli frisk) och det vill jag verkligen inte. Vill gå upp i vikt och göra allt för att bli frisk nu men då är det den där hakan som gör så att jag inte vill gå upp, för då blir ju den bara större och jag kan inte leva med en dubbelhaka! Snälla hjälp mig, svara gärna på mail. Kram

    Anonym 2013-04-10 22:01:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind