Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS UTMANING – RUMPÖVNINGAR HEMMA

Vi har fortfarande 2 veckor kvar på månadens utmaning med mjölk- & glutenfrikost. Men tycker ändå att det är dags för en liten träningsutmaning också 🙂

Jag som många andra jobbar stenhårt på att få form på lilla rumpan så därför blir veckans utmaning världens bästa rumpövning, ”WARGENS BUTTKILLER” – Se filmen nedan! Utmanar er att köra 3 varv av ”Wargens Buttkiller” minst 4 gånger denna veckan! Jag kommer köra min på morgonen och sedan lägga in den i benpasset under veckan.

Wargens Buttkiller

1. Lyft in lyft ut 10 st.

2. Lyft ut och stanna där för att lyfta upp och ner 10st

3. Stanna där ute och pumpa snabbt upp och ner 10st.

x 3

Så, vilka är på denna veckas utmaning? Nu kör vi vänner, Beach 2013! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jag är på! Go go go!

  Elin 2013-04-09 03:59:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag följer din blogg och tycker den är super! Snubblade in på en annan blogg och tänkte att detta inlägg måste handla om dig då du precis skrivit om din benträning.
  Vad tycker du om detta?
  Jag blir så förvirrad när alla säger olika…Hur bygger man egentligen rumpa? För den tjejen är ju oxå väldigt fit.

  Återigen, tycker verkligen om din blogg.
  Kram Stina

  Stina 2013-04-08 20:20:00
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Tack så mycket vad kul att höra 🙂 Ja det är säkert mig hon menar och måste säga att det var ett väldigt omoget inlägg då samma person mailade mig för någon månad sedan och villle att jag skulle börja blogga på hennes portal för att hon gillade min blogg. Haha

   Men åter till ämnet. Jag har testat varenda övning som hon säger ska vara rätt men vissa av dem som tex knäböj så känner jag endast i framsida lår och då har jag valt att köra tex utfall och enbensknäböj istället för att jag får mycket bättre kontakt med rumpan/baksidan då. Man kan inte säga att vissa övningar är rätt utan olika övningar funkar olika bra för olika personer. Det viktigaste är att du får kontakt med rätt muskler. Får du kontakt med rumpan/baksidan i knäböj (och din mening är att träna baksida/rumpa) så kör knäböj och utveckla din styrka där genom att tex. öka vikt. Jag brukar alltid börja med 1-3 tunga övningar för att avsluta med 1-2 övningar med boll eller egenkroppsvikt. Lycka till! Kram Ida

   idawarg 2013-04-08 20:56:00
   Svara
 • Älskar dina tips!! Körde denna på gymmet idag, OMG buttkiller indeed 🙂

  kickimakeupartist.blogg.se 2013-04-08 17:55:00
  Svara
 • Ida, du är bäst. du och din blogg ger så mycket inspiration! inne här flera gånger om dagen haha.

  Jag har en fråga angående mjölk&glutenfritt, för det första: vilka är dem största glutenbovarna i livsmedel? har googlat men får inte upp någon bra sida. 🙁
  Jag har en jobbig och gasig mage, vid gruppträning blir jag alltid jätte fisig och det är jätte jobbigt. Tror du det kan bli bättre om jag drar ner på mjölkpodukter o mjöl? Är det det som är IBS? jag ska ge det ett försök den här månaden iallafall!

  Snälla kan inte du göra ett inlägg om livsmedel man ska undvika? Hade varit hur schyst som helst.

  lisa 2013-04-08 16:30:00
  Svara
 • Hej ida! Jag testar mjölkproduktfri vecka nu, och måste fråga: räknas kokosmjölk? 🙂

  daniela 2013-04-08 15:57:00
  Svara
 • JAG! Stal videon, bjöd på en länk och peppade upp den i min blogg 😉 NU KÖR VI

  Sara Sassy Jönsson 2013-04-08 15:52:00 http://www.facebook.com/sara.s.jonsson
  Svara
 • Jag är på! Den känns!!

  Louise 2013-04-08 15:45:00
  Svara
 • Jag är på! Har redan ett par mördarövningar för rumpan som jag gör regelbundet nu inför sommaren, men ska lägga på detta också. Ska faktiskt göra bort första nu direkt 🙂

  Alexa 2013-04-08 10:55:00
  Svara
 • Hur många ska man göra? 🙂

  Johanna 2013-04-08 10:14:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt