Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PERSONLIG TRÄNARE ÄR BÄSTA JOBBET

Jag älskar lördagar då jag får träffar mina klienter på gymmet och köra stenhårt med dem. Att vara Personlig Tränare är ett fantastisk yrke och speciellt när man har världens bästa klienter!

Nu inför sommaren har de flesta klienter som önskemål att bli mer tighta och få mer definierade muskler. Deras önskemål är min lag och jag tar självklart deras ord på största allvar. Därmed förekommer de här orden allt oftare på träningarna nu för tiden… ”jag hatar dig”, ”jag klarar inte mer”, ”jag spyr”, ”jag svimmar”,”fy fan”, ”jag ber snälla inte igen”, ”det går inte”, ”jag ska döda dig” osv. Haha. Mitt svar tillbaka är ”Du får spy, du får gråta och du får skrika hur mycket du vill bara du inte slutar! Allt går om man bara vill!” 

Mycket  riktigt, mina klienter tar sig alltid igenom passet och efter stretchen har ordvalen betydligt vänligare ton. Känslan när man tagit sig igenom ett sjukt jobbigt pass är det bästa som finns! Grymt jobbat idag mina klienter!

Här har vi en stark och svettig Malin efter dagens pass. Grymma resultat gör denna tjej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Sådär ska tjejer se ut! Så mycket snyggare med vältränade tjejer jämfört med spinkiga

  Emil 2013-04-07 11:20:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag tränar varierat minst sju gånger i veckan ungefär. Och har på senare börjat äta mer, framförallt protein . Jag märker direkt hur mina armar blir större av muskler, men då blir jag rädd för jag tycker mina armar ser större ut på ett negativt sätt. Alltså det ser ju liksom inte spända ut hela tiden när man går runt. Vad ska jag gör a? Sluta styrke träna för att få mindre ammar eller kommer musklerna bli synliga hela tiden om jag fortsätter 🙂

  Anonym 2013-04-06 23:51:00
  Svara
 • Jag kom precis upp från gymmet! 🙂 Nu har jag en härlig känsla i kroppen! 🙂
  http://neta.webblogg.se

  Neta 2013-04-06 23:18:00
  Svara
 • Om jag börjar köra stenhårt nu med träning och kost, hinner jag bli fit till sommaren? Alltså är det för sent?

  Julia 2013-04-06 22:34:00
  Svara
 • har lite utav en dröm att bli persolig tränare! kan inte du berätta hur man blir det? vilken utbildning bör man gå? är det enkelt svårt? 🙂 Kram!

  Bodil 2013-04-06 19:42:00
  Svara
 • Boomchickaboom vilken tjej! Vilka armar!

  Linde 2013-04-06 18:48:00
  Svara
 • Jag hittade denna blogg idag och kommer absolut att börja följa den. Jag är 15 år och jag ska försöka att börja med att motionera och träna. Men jag kan inte riktigt äta vad jag vill. Jag älskar nyttig mat såsom grönsaker, frukt, bär, quinoa mm. Men till lunch måste jag äta det skolan serverar och till middag äter jag det familjen äter. Jag älskar chips och godis men jag ska försöka att göra en god och nyttig smoothie på lördagar istället för godis. Din blogg verkar väldigt inspirerande och du verkar kunna det här med träning. Har du något tips till mej? Jag har extremt dålig kondition men under sommarlovet har jag som mål att gå/ jogga varje dag.

  Minna 2013-04-06 17:43:00
  Svara
  • Svar på Minnas kommentar.

   Härligt och välkommen hit 🙂 Det låter som du tänker sunt kring maten. Att börja träna är en god ide. Börja med löpning är toppen. Sedan kan du även lägga till styrkeövningar. På min blogg hittar du massa videos och tips på övningar du kan göra hemma. Fler kommer också så håll utkik 🙂

   idawarg 2013-04-07 11:29:00
   Svara
 • Snyft vad jag saknar dig 🙁 kan man locka dig till Finland på nåt sätt haha?

  Kiri 2013-04-06 14:04:00
  Svara
  • Svar på Kiris kommentar.

   Å jag dig såklart 🙂 Hmmm Finland?.. jag tycker en bättre ide att få tillbaka Kiri till Sverige 🙂 Hihi

   idawarg 2013-04-06 14:31:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind