Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LUNCH FYLLD MED D-VITAMIN

Satt på jobbets takterass och käkade lunch i solen med mina kollegor. Obeskrivligt skönt när man känner värmen från solen. Man mår plötsligt så himla bra och känner sig pigg. Tar emot alla D-vitaminer med öppna armar! 🙂

Dagens lunch: Varmrökt lax, quinoa, sallad, avokado, rödbetor, fårost och ceasardressing. Yummie!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tack för en inspirerande blogg, Ida 🙂 Vart köper du dina härliga lunch-sallader någonstans? Det låter alltid vrålgott och är något som jag aldrig ser på menyerna på de ställen jag brukar gå till när jag väl äter lunch ute. Kram

  Alexandra 2013-04-03 19:19:00
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hihi jag brukar alltid specialbeställa när jag går någonstans. Just denna har jag köpt på Tysta Mari i Saluhallen på Östarmalmstorg. Där får man plocka ihop sin egen sallad, grymt bra! Annars brukar jag ofta handla på panini. 🙂 Tack för din kommentar Kram

   idawarg 2013-04-04 09:00:00
   Svara
 • Hej Ida! Bra och trevlig blogg du har! Jag har lite funderingar kring proteinpulver, det står ofta whey (vete?) på dem och jag undrar om det är gjort på vete? Jag är glutenallergiker men funderar på om det finns alternativ. Eller rekommenderar du något annat? / Linn

  Linn 2013-04-03 17:56:00
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Hej Linn! Nej proteinpulver innehåller inget vete utan är oftast gjort på mjölkprotein 🙂 Så som glutenallergisk är de helt ok att käka proteinpulver 🙂

   idawarg 2013-04-04 09:01:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind