Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ETT GRYMT TRÄNINGSTIPS!

Ett grymt träningstips är verkligen att planera och dokumentera sin träning. Känner man att man står still på en platå i sin träning och inte utvecklas är det ett grymt tips att föra träningsdagbok och anteckna hur man har tränat, vilka vikter, reps och hur ofta. Då är det så lätt att gå tillbaka och kolla på vad man kanske kan ändra och hur man ska variera sin träning för att få ett bättre resultat med sin träning.

Jag gillar att anteckna för hand och blev så glad när Fitnessguru kom med sin Workoutlog i rosa. Love it! Använder den jämt och superkul att gå tillbaka och kolla om man gjort några framsteg i sin träning 🙂

Skriver ni träningsdagbok?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Började dokumentera träningen i januari i träningsdagbok, dock inte på gymmet utan när jag kom hem efteråt. Det på grund utav att jag vill koncentrera mig på att just träna när jag är där. Men från att jag tyckte att det var en jättebra idé så kände jag att jag vart mer och mer stressad över det ”krav” att jag vart tvungen att skriva ner allt samma kväll för att ha det fräscht, när tiden egentligen inte fanns. Låter kanske fjantigt, men väljer därför att åtminstone för tillfället hålla mina resultat och vikter i huvudet. 🙂

  Kristin 2013-04-05 10:26:00
  Svara
 • Ellerhur! Håller helt med 🙂

  idawarg 2013-04-04 09:05:00
  Svara
 • Jag skriver upp alla pass jag tränar, då vet jag exakt vilka övningar jag gjorde förra gången, hur många reps och vilka vikter jag använt! På så sätt kan jag alltid pressa mig själv att ”ta” det jag gjorde förra gånger för då vet jag att jag orkar! Dessutom är det en boost för självförtroendet då jag ser vilken utveckling som skett när man kan titta tillbaks ett par månader! 🙂

  Emelie 2013-04-03 00:10:00
  Svara
 • Kan du inte visa lite foton på hur din ser ut inuti? 😀 Är lite sugen på att köpa men vet inte om det är nåt för mig genom att bara titta på framsidan ^^

  Edith 2013-04-02 20:40:00
  Svara
 • Hur ser den ut inuti? Är det veckoplaner eller dag för dag? 🙂 Har varit nära att klicka hem den några ggr men vore kul och veta hur den är inuti!

  Amanda 2013-04-02 20:13:00
  Svara
 • Att skriva upp hur man tränar är verkligen motivationshöjande! Man känner sig så himla duktig när man får på papper hur mycket man faktiskt tränar, samt att det är perfekt eftersom man tydligt ser när man bör ta en vilodag eller två!

  www.eemelies.devote.se 2013-04-02 19:30:00
  Svara
 • Har du något tips på en yougurt som har lågt socker innehåll och är någorlunda lätt?

  Anna 2013-04-02 19:17:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind