Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Wargens HälsoTv – FRÅGESTUND?

.

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
44kommentarer
 • Jag har ett problem, min kropp har typ stannat upp och vägrar gå ner i vikt mer, har gått ca ett år nu och jag vet inte vad jag ska göra? Äter rätt och tränar konstant men inget händer, ha även testat och ändra kost och träningsvanor men kroppen vägrar samarbeta! Har panik nu!!

  Emmy 2013-04-06 08:20:00
  Svara
 • Jag äter alltid tre huvudmål varje dag + ett mellanmål mellan varje. Men jag får ibland lite ”panik” när jag inte får i mig mellanmål typ var tredje timme, är det dåligt om det ibland blir att man inte äter någo mellan två huvudmål, på typ fem timmar? 🙂

  Erika 2013-04-05 22:09:00
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en motiverande och bra blogg! Det är alltid lika inspirerande att kika runt här 🙂 Jag undrar ifall du har någon bra övning för baksida axlar? Jag tränar mycket på gym, men har alltid svårt för att få kontakt med just den muskeln.. Likaså undrar jag ifall du har någon bra övning för övre delen utav ryggen? Jag kör ofta enhands hantelrodd, men känner aldrig så mycket som jag önskar. Tack på förhand! 🙂 Kramar från Ida

  Ida 2013-03-29 11:30:00
  Svara
 • Jag försöker att lära mig äta grönsaker till maten, har du något tips på hur jag sakta men säkert ska tycka om det osv? Har tränat regelbundet nu ett tag men jag får ingen resultat på magen, som jag mest är intresserad av att träna upp. Har du något tips på hur jag ska bära mig åt? Sen har jag en till fråga, ibland när jag gör benböj brukar det strålas i mitt högra knä efter några gånger, sjukt obehagligt..har du någon aning om vad som kan vara fel? 🙂 Love your blog! <3

  Lina 2013-03-27 17:30:00
  Svara
 • Taylor Swift eller Rihanna?
  Nelly.com eller H&M?
  Facebook eller Instagram?
  McDonalds eller Burger King?
  Morgon eller kväll?

  Ida 2013-03-27 09:02:00
  Svara
 • Är knäckebröd ett bra alternativ till mjukt bröd? Brukar äta rågrut som är 100% fullkorn, och då borde det vara långsamma kolhydrater va?

  Gabriella 2013-03-27 09:28:00
  Svara
 • Hej Ida. Vad gick du för gymnasium och högskola och hur många år tog det att bli pt? Om du har flyttat hemmifrån i tidig ålder hur känndes det? Kram Tove

  Tove Öhlander 2013-03-27 08:00:00
  Svara
 • Vilka behöver proteinpulver? Rekommenderar du detta till de som tränar ca 6 ggr/vecka? varför/varför inte? Ska man gå på ett allroundpulver typ whey 80 eller nån dyrare variant typ fitnessguru? kram

  vera 2013-03-26 22:10:00
  Svara
 • Vill bli starkare och få mer muskler på överkroppen. Ser ut som en lite räka nu 🙁 vad ska jag ta mig till och hur ska jag bära mig åt? Kram

  Emelie 2013-03-26 22:00:00
  Svara
 • Vad tycker du om barfota skor?

  Amanda 2013-03-26 20:08:00
  Svara
 • Hej! Nu när det har varit våffeldagen o påsk närmar sig så blir det ju en hel del godsaker att äta. Tänkte höra vad mycket det gör om man unnar sig en ”fetvecka” ? Brukar äta godis o snabbmat max två ggr i veckan, men nu blev det helt plötsligt fem. Men vad mycket gör det egentligen, kommer jag gå upp? Tappa muskler?

  nea 2013-03-26 18:52:00
  Svara
 • Jag äter hälsosamt hela veckan och tänker hela tiden: När helgen kommer ska jag inte äta så himla mycket godis och sådant. Eftersom jag under veckan inte är sugen på godis är det lätt att tänka så.

  Men när helgen väl kommer, kommer även sötsuget fram där och jag äter ändå massor onyttigt! När jag sitter där och äter det tänker jag: Men det räcker ju om jag äter nyttigt i vardagen..

  Men så vill jag inte ha det! Jag har ganska nyligen blivit av med sötsuget i vardagen, och det är jag enormt lättad över. Men jag vill få bort det så gott det går även i helgen. Jag tänker alltid att det är ju trots allt helg och då äter många onyttigt! Men jag vill få bort dessa tankar, hur ska jag ta mig till?

  jjennaa.blogg.se 2013-03-26 18:33:00
  Svara
 • Hej! Älskar din blogg och undrade om du kunde lägga upp et recept på knäckebröd? 🙂

  A 2013-03-26 17:36:00
  Svara
 • Jag tränar fotboll tre gånger i veckan, men skulle vilja börja deffa och bli riktigt bikinisnygg. Plocka fram dom där definierade benmusklerna och tvättbrädan! Går det att göra det tror du? Isåfall hur? Kan inte mycket om att deffa…

  Kristin 2013-03-26 17:29:00
  Svara
 • Kaviar, nyttigt eller inte? 🙂

  Andrea 2013-03-26 17:22:00
  Svara
 • hej! älskar verkligen din blogg, får så mycket insperation och motivation till ett hälsosamt liv, bästa bloggen!!

  jag är en tjej på 18 år o har haft bulimi snart ett år, spyr/hetsäter ca 2 gånger i veckan.. är normalviktig, typ 45 kg till mina fjuttiga 154 cm… annars äter jag nyttigt, typ ägg yoghurt till frukost, protein, kan äta typ en halv kyckling o sallad, smootihe o samma som luchen till middag..(blir dock aldrig mätt) äter inte kolhydrater/socker/fett dock frukt ibland… jag skulle verkligen vilja tappa några kilo ca, 5 och bli smalare, jag har alltid tyckt om att träna, och kör på kondition ca 40 min samt core pass och lite annat på gymmet försöker 3 gånger i veckan minst! men jag ser inget resultat..varför? vänjer sig kroppen vid träningen så att man hela tiden måste köra mer och mer för att chocka kroppen? och sista frågan, om man vill ha dig som PT hur gör man då? hur går de till, gör du kostshema, träning eller vad ”ingår”? du verkar grym så jag är liten nyfiken på att testa!! 🙂

  hanna 2013-03-26 17:05:00
  Svara
 • Som alla andra, tack för en fantastisk blogg! Skulle du kunna berätta lite om hur salt påverkar kroppen. Är popcorn som man poppar i kastrull tillsammans med lite olivolja och salt ett okej mellanmål/snack? Om man inte ska äta bröd, för mycket frukt eller laktos, vad skulle du då rekommendera som ett bra mellanmål?
  Med vänlig hälsning, Julia

  Julia 2013-03-26 16:35:00
  Svara
 • Hej! För det första vill jag bara säga att din blogg är sjukt inspirerande och peppande! Jag är väldigt nöjd med min kropp, fast jag tycker att det finns lite för mycket fett här och där mest på låren och magen. Jag äter bra och tränar 4-5 gånger per vecka både styrka och kondition men lyckas ändå inte bli av med det extra hullet, vad är ditt bästa tips?

  Sofi 2013-03-26 15:37:00
  Svara
 • Är det som 17-årig tjej för lite med 12,8 % underhudsfett? Kan det vara en anledning till att man inte har mens?

  Andrea 2013-03-26 15:29:00
  Svara
 • 1. Bästa övningen för triceps?
  2. Hur många gånger i veckan tränar du och hur länge brukar du då träna?
  3. Är du nöjd med dig själv? Brukar du ofta ha ”dåliga dagar”? (du är så vacker och fin!)
  4. Hur många armhävningar klarar du av, hur många dips, hur länge orkar du stå i plankan? (menar då det allra längsta tills du är riktigt slut)
  5. Vad är din favorit frukost, favorit middag/lunch och favorit mellanmål?

  Emilia 2013-03-26 14:56:00
  Svara
 • Är det så att alla människor inte kan gå ner till en låg fettprocent på kroppen. Jag tränar styrka/kondition 4ggr i veckan men har fortfarande lite ”hull” kvar runt magen, armarna osv? Kan det vara så att jag bara inte kan bli av med det fettet?

  emma 2013-03-26 14:43:00
  Svara
 • Jag har länge kämpat med min hållning, och har kommit en liten bit på vägen genom min träning, men jag undrar om du har några riktigt bra övningar för att ytterligare stärka den?

  Amanda 2013-03-26 14:30:00
  Svara
 • Hur tycker du att en tjej på 15 år ska äta om hon tränar 5-6 gånger i veckan för att få bra resultat av träningen? Kan man äta bröd utan att gå upp i vikt? Är nyttigt bröd bra att äta? (tex ditt)

  Maria 2013-03-26 14:17:00
  Svara
 • Hej! vad tror du om fitnessguryns heattabletter?

  sara 2013-03-26 13:57:00
  Svara
 • Kan du säga lite nyttiga frukostar det inte är vete i? 🙂

  Julia 2013-03-26 13:22:00
  Svara
 • Hej goa Ida! Jag behöver lite tips…

  1. Hur gör jag för att bli mer motiverad till att springa? Vill verkligen bli snabbare och orka då fotbollen börjar nu!

  2. Vad gör jag när jag aödrig blir mätt? Jag kan äta 5 gånger så mycket som alla mina vänner och familj…

  3. Hur får jag bort mitt godissug..?

  4. Hur går jag ner de sista kilona..?

  Du är bäst!!!

  Julia 2013-03-26 13:21:00
  Svara
 • hej bästa ida. Jag försöker dra ner på kolhydrater för att gå ner i vikt men jag tkr det är jättesvårt. jag blir hungrig direkt lr inte mätt överhuvudtaget av maten, får ont i huvudet och känner mej matt. är det vanligt att man känner så när man försöker dra ner på kolhydraterna? måste kroppen vänja sig typ? jag brukar bara klara en dag sen ger jag upp för att jag mår så dåligt av det. när jag försöker dra ner på kolhydrater brukar en dags mat se ut ungefär såhär: kvarg + frön till frukost, chili con carne med sallad till middag och spenat med ägg till kvällsmat. sedan två mellisar bestående av en frukt och lite nötter under dagen. sen dagen efter blir det typ pizza för att jag ger upp..

  angie 2013-03-26 14:18:00
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag undrar lite angående det här med alkoholintag. Du var ju en partypingla för några år sedan, hur gick det till när du la om din livsstil och drog ner på festandet? Hur gör du när du väl går ut, eller går på date? (nu har ju du pojkvän, men något tips från back in the days kanske du har i rockärmen). Tar du ett glas, eller avstår du helt? Alkohol är en så vedertagen del av vår kultur, och jag älskar verkligen vin, samtidigt som jag förstås märker att jag mår bättre och får bättre resultat av träningen när jag avstår från alkohol, vilket förstås känns viktigt.

  Kram! / Veronica

  Veronica 2013-03-26 13:41:00
  Svara
 • Hej! Jag skrev ju igår i kommentarsfältet men jag ska fatta mina frågor kort;)
  1. Bryts musklerna mer om man kör t.ex löpning o styrketräning efter varandra? Mitt mål är att gå ner i vikt men vill ju ändå behålla musklerna!
  2. Tips på kcal snål deffmat!
  3. Är det smart att byta ut ett mål t.ex lunch mot en proteinrik om man vill gå ner i vikt o inte får i sig så mkt protein under dagen? Isf tips på bra proteintillskott!

  Kris 2013-03-26 13:31:00
  Svara
 • Hejsan! måste först och främst säga att din blogg är otroligt bra och inspirerande. Den bästa.

  Mina frågor till dig:
  Hur får man bort de såkallade kärlekshandtagen?
  Sen hur tränar man nedre magen. jag tycker att min mage putar ut och ja tränar på gym några ggr i veckan men det händer inget. kan du ge några bra tips på hur man får bort fettet från magen.

  sen tycker jag det här med kosten är jättesvårt, vad är bra att äta och vad är dåligt?
  Tack på förhand. 🙂

  Issa 2013-03-26 13:27:00
  Svara
 • Hej! 🙂 Älskar din blogg och får alltid insperation och motivation att fortsätta leva hälsosamt! Kul med videofrågestund.
  Jag tränar 4-6 ggr/vecka (mestadels dans och zumba). Jag har hittat en bra balans med min kost, jag äter nyttigt och ”rent” i veckorna (mycket frukt, grönsaker, långsamma kolhydrater, bra proteiner och fett) för att sen på helgen få äta vad jag vill. Det funkar bra för mig. Jag lade om mina matrutiner för ca ett år sedan då jag började äta mindre portioner 5-6 ggr/dag. Jag krympte magsäcken och är nu van att äta såhär. Jag mår bra av det och jag vet att det är bra för kroppen och blodsockret att äta mindre portioner och oftare istället för tex tre stora portioner/dag.
  Nu till min fråga. Hur stor bör dock en ”mindre” portion vara när man tränar mycket?
  Idag tränar jag mer än jag gjorde i början av dessa nya matrutiner och jag misstänker att jag kanske äter för små portioner ändå. Hur vet man när de små portionerna kanske blivit för små? Jag förstår att det kan vara lite svårt att svara på, men finns det nån regel man kan gå efter angående storlek på portioner när man vill äta lite mindre men oftare? Ger kroppen en hint om den får i sig för lite?
  Eller om vi vänder på det, hur vet man om portionerna är för stora?
  Jag vill inte räkna kalorier eller väga maten, är lite rädd för att kosten får för stor plats i mitt liv på ett negativt sätt då.
  Mvh /Em

  Em 2013-03-26 13:01:00
  Svara
 • Hej, och tack för en grym blogg med massor av inspiration!

  Under de senaste året har jag haft svårare att komma ner djupare i demiplié. Det tar liksom ”stopp” och sen måste jag fuska med att lyfta hälarna om jag ska komma neråt. Jätte jobbigt då det känns som att det blir värre. Dansar två till tre gånger i veckan och därmed börjar detta bli ett problem på klass. Har du något tips på någon övning eller hur jag ska göra? Tacksam för svar 🙂

  Em 2013-03-26 13:00:00
  Svara
 • Hej! awesome blogg! Jag är en alpin skidåkare med starka benmuskler men sedan jag blev skadad (diskbrock) förra året har jag gått upp i vikt och låren har blivit liksom muskler och mkt fett. Eftersom jag inte får springa så kör jag mkt crosstrainer men riskerar jag att få ännu större ben om jag kör den? Och vad skulle du rekomendera som träning för att få mindre lår (självklart med en kost som ger mindre kalorier än vad man blir av med)?

  filippa 2013-03-26 12:54:00
  Svara
 • Hej ida! jag är en tjej som aldrig tyckt om att träna, men nu de sista har jag börjat springa en del å tycker det är kul när jag förbättrar mig, går regelbundna powerwalks och gör en del hemmaövningar (på matta med hantlar osv). mitt mål är att gå ner tre-fyra kg och jag har blivit mkt mer strikt med kosten. utesluter kolhydrater en del, iaf på kvällar. massa, massa grönsaker och mkt protein.men kilona är sååå svåra att bli av med. vad gör jag för fel? äter jag för lite? äter sällan mellanmål. men skulle jag börja äta mer kommer det kännas som jag går upp istället?

  malin 2013-03-26 11:44:00
  Svara
 • Hej!
  Tack för en grymt inspirerande och bra blogg!
  Skulle du kunna ge ett exempel på en träningsvecka, där man får med en allsidig träning av hela kroppen? Just nu tränar jag kondition-styrka överkropp-styrka underkropp-vilodag. Och börjar sedan om igen. Är det ett bra upplägg eller hur kan man annars göra? Kan även säga att jag vill få bort några kilo fett, och istället bli mer fast och tonad.

  Trogen läsare 2013-03-26 11:13:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag ääälskar tacos och speciellt kycklingtacos att jag gör det iallafall någon gång i veckan där jag har kyckling (alternativt kött-/quornfärs), sallad, creme fraiche och tortilla. Men hur nyttigt är det egentligen då jag har tortilla (oftast fullkorn/av majs)? Jag tänker mig att maten är mycket nyttigare än om jag tex haft ris eller pasta till kycklingen, är det så?

  Sen skulle jag även uppskatta suuuupermycket om du skulle kunna göra en liten lista med nyttiga bassaker man bör ha i skafferiet istället för vanligt mjöl, socker etc? Det är så många recept som kan innehålla flera typer av nyttigare mjöl att jag blir helt förvirrad och blandar ihop vad jag ska köpa, haha. Tack för en superbra blogg!! Lär säkert komma på fler frågor snart 🙂

  Linnéa 2013-03-26 11:09:00
  Svara
 • Jag har jättesvårt att hålla mig borta från onyttiga godsaker som kakor och bakelser och liknande. Det svåra med det hela är att det finns alltid hemma, om jag skulle välja skulle vi aldrig köpa hem det, för då är det lättare att hålla sig borta från det. Men nu när det finns här hemma, hur ska jag kunna motivera mig själv att verkligen motstå dessa sötsaker?

  Johanna 2013-03-26 10:55:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag springer några dagar i veckan men märker ingen skillnad på min vikt. Jag ligger på samma vikt hela tiden, kan det bero på att jag äter för onyttigt? Har nämligen svårt att stå emot sötsaker. Sen undrar jag om du har en bra magövning, eller ett bra tips för att få bort magfettet så fort som möjligt, hatar verkligen min mage! TACK

  Lisa 2013-03-26 10:51:00
  Svara
 • Jag har precis kommit igång med min träning och måste säga att din blogg inspirerar mig jätte mycket! Tack!

  Så till mina frågor:
  – vad finns det för några bra övningar för att träna sodan av magen (”kärlekshandtagen”)?
  – vad har du för tankar om att ha en ”fuskdag” i veckan när man får äta vad man vill utan att tänka på dieten man följer eller antalet kalorier? Det verkar vara många som kör med det och ungefär lika många som påstår att det inte alls är bra…

  Jag skulle gärna vilja se mer exempel på bra övningar som tex ditt videoinlägg om magträning och ett tidigare inlägg med övningar för rumpa o lår (video från stranden med knäböj, utfallssteg mm..) 😀

  Linn 2013-03-26 10:32:00
  Svara
 • Hej! Jag är väldigt ofta sjuk, alltså förkyld med halsont och så. Och då menar jag väldigt ofta. Jag har varit hos doktorn och de hittar inga fel, säger bara att jag har ”otur”. Så fort jag känner att jag kommit igång med träningen, kosten och känner mig på topp blir jag sjuk. Då måste jag sluta träna och ibland blir jag sängliggande i flera dagar. Det är svårt för psyket att hela tiden ”börja om” eftersom jag tränar mot ett mål. Första tanken är kanske att jag går ut för hårt när jag börjar om, men jag gör faktiskt inte det. Börjar långsamt och ökar successivt men jag blir ändå alltid sjuk. Vad är dina tips?

  Sjukling 2013-03-26 09:17:00
  Svara
 • Jag undrar:

  1. Går man verkligen upp i vikt av att äta på kvällen?
  2. Hur motstår du sötsaker (så som godis, chips, kakor, glass, etc) ?
  3. Hur kan jag få mina magrutor att sticka fram under magfettet? jag känner dem där under, men de syns inte.
  4. Varför dricker/äter inte du mjölkprodukter? Är du allergisk?

  (Visste du föresten att 1 dl grön mjölk innehåller 45 kcal ??? Och en dl rö mjölk innehåller 60 kcal ??? Helt sjukt. Jag var helt ovetande ang. det tills bara ett par dagar sedan…

  Ida 2013-03-26 09:03:00
  Svara
 • Hej ida! Varför är det så att om man har ortorexi att man inte ser något resultat i träningen?

  Anonym 2013-03-26 08:52:00
  Svara
 • Hej! jag gymmar ungefär 4-5 gånger i veckan, då ligger fokusen mest på styrke träning. Nu till sommaren skulle jag vilja börja träna mer konditionsträning, hur många dagar i veckan borde man lägga fokus på kondition / styrka för att få en bra balans i träningen ? tack för en jättebra blogg 🙂

  sofie 2013-03-26 08:51:00
  Svara
 • Hej ida=) jag springer väldigt mycket på kvällarna runt sju,åtta, vad kan jag äta efteråt för att inte riskera att gå upp i vikt?

  linnea 2013-03-26 08:39:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind