Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ GLUTEN- & MJÖLKFRI LUNCH

Det var med skakiga kycklingben jag gick till jobbet imorse. Känner mig så svag och ynklig och hatar den känslan! Har gått ner nästan 4 kg under helgen men inte så konstigt då jag endast fått i mig 1,5 vit macka och 2 glas blåbärssoppa. Idag blir det till att försöka fylla på alla lager med energi så jag kan återgå till träningen så fort som möjligt!

Till lunch blev det ångkokt lax med ris och misosoppa. Första riktiga måltiden sen i fredags YEY! 🙂 Ett bra tips på lunch/middag till månadens utmaning då måltiden är både gluten- och mjölkfri och skonsam för magen.

Nu blir det Gossip Girl i soffan resten av kvällen och förhoppningsvis får jag i mig något mer fast jag känner mig proppmätt! Hejja Wargen! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du har verkligen en superinspirerande blogg! Här kommer ett tips på en annan:

  (och tips på argument för bloggare!)
  http://elaineeksvard.se/blog/2013/03/25/nar-ska-bloggdrottningen-sluta-dumpa-marknaden/

  Jen 2013-03-25 21:49:00
  Svara
 • Hej! Trist att vara sjuk:(
  Jag själv tränade jättemkt o åt jättebra( undvek snabba kolhydrater) hela förra terminen o sen blev jag sjuk o då tappade jag allt! Jag tränar fortfarande, inte lika ofta eftersom jag även börjat jobba. På jobbet bjuds det på ”goooo fika” varje dag nästan o det har blivit en o annan bulle. Innan så räknade jag kcal o körde på intag uttag tänket o gick ner 8 kg! Nu däremot har jag gått upp nästan allt inom loppet av 2 mån! Det känns förjävligt! Jag tappar helt motivationen o det känns så jäkla surt att behöva leva på så lite kcal/dag för att kunna behålla vikten! Har du några tips på hur man ska äta och träna!? Jag vill ha kcal snåla tips om du har några! Sedan hörde jag att man inte ska cardio träna o styrketräna nära inpå varandra för att då bryter man ner musklerna? stämmer det? Jag vill ju gå ner i vikt men samtidigt behålla muskler. Jag gillar din blogg, du är en stor inspiration o gör att jag blir motiverad på nytt när jag hamnar i en svacka!

  Kris 2013-03-25 20:24:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind