Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAR SNÄLL MOT KROPPEN!

Känner att min kropp är trött och nedbruten efter träningen i helgen och i tisdags. Har bara tränat 1 pass än så länge denna veckan men viktigt att vila när man känner så, därför blir det vila idag då jag lovat mig själv att alltid lyssna på kroppen. Har många år helt struntat i dessa signaler som säger vila och bara kört på. Idiotiskt tänker man så här i efterhand, då det rent ut sagt har skadat kroppen på olika sätt. Men nu är det ändring på det!

Hur funkar ni? Lyssnar ni på er kropp eller kör ni bara på?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Denna vecka har jag känt mig hängig, trött och mått lite halvdåligt. Därför har jag vilat från träningen både idag och igår för att låta kroppen återhämta sig ordentligt. Egentligen hade jag ett kickass gympass och en fotbollsträning inplanerad men man måste lyssna på sin kropp. Istället har jag sett filmer jag velat se men inte haft tid till,fått mycket skolarbete gjort och fikat med fina vänner. Man måste vara snäll mot sig själv! 🙂

  Lovisa Robertsson 2013-03-21 20:08:00
  Svara
 • Den här veckan har jag kört på ganska hårt och jag har känt att jag har haft bra med ork! Jag har simmat ganska hårda pass fem dagar i rad, men kommer nu att vila ända fram tills på måndag. Förhoppningsvis så kommer den återhämtningen att göra gott för min kropp! 🙂

  Din blogg är jätterolig att läsa förresten!

  Mathilda 2013-03-21 19:47:00
  Svara
 • Sitter här nu när jag egentligen skulle varit på ett core-pass. Har tränat 3 dagar i rad och kände att NEJ, idag ska jag se på tvserier och rå om mig själv istället. Min kropp orkar inte. Och det tycker jag är helt rätt! Är glad att jag kan ta dom besluten utan att få dåligt samvete 🙂

  Cornelia 2013-03-21 18:33:00
  Svara
 • Kör bara på, jag erkänner. Men igår tog jag faktiskt en oplanerad vilodag pga grov träningsvärk, så det var i alla falls teg i rätt riktning! 🙂 men, blir dubbel träning idag hehe! Jag kan inte hjälpa det 🙂

  Andrea 2013-03-21 13:49:00
  Svara
 • Jag lyssnar väldigt mycket på min kropp. Efter x-antal skador genom mina dans år så har jag lärt mig att a och o för att min kropp ska orka så mycket som möjligt i längden så måste man känna in och verkligen lyssna på kroppens signaler oavsett om det är på topp (då kan man ju kötta på extra) eller om den känns svagare. 

  Btw. Älskar verkligen din blogg! 

  Julia 2013-03-21 12:34:00 http://juliaselbrand.wordpress.com/
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Tack snälla för din kommentar 🙂 Jättebra att du lyssnar på kroppen. Då kommer du hålla längre som dansare 🙂

   idawarg 2013-03-21 19:02:00
   Svara
 • Jag har blivit bättre och bättre på att lyssna å kroppen, men visst är det frustrerande när man har planerat sin träningsvecka och planeringen spricker på grund av kroppen. 

  Mikaela 2013-03-21 10:53:00
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Ja det är jättejobbigt när en oväntad förkylning eller träningsvärken från helvetet dyker upp! 😀 Haha men viktigt att lyssna 🙂

   idawarg 2013-03-21 19:03:00
   Svara
 • Lyssnar på kroppen såklart! Hade magkatarr igår så tog det lungt och idag har jag bara tagit en promenad för att andas in den friska luften. Träning är något man gör för att må bra av inte för att man tvingas till det.

  Arw 2013-03-21 09:49:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt