Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROBLEM MED DÅLIG HY?

Senare idag ska jag besöka min Zonterapeut Jeanette. Har gått regelbundet hos henne i snart 4 månader nu och jag är fast och längtar tills varje gång! Köper också hudvårdsprodukter av Jeanette som hon gjort själv av naturliga oljor, örter mm. Förra gången jag skrev om det uppkom det lite frågor om dålig hy mm. och jag är ingen expert så frågade Jeanette och hon svarade…

”Hudproblem blir sällan hjälpta av vad du smörjer in dig med. Problemet sitter ofta i mage/ tarmsystemet, ett matsmältningsproblem.

jag rekommenderar att  ta mjölksyrabakterier, de förbättrar matsmältningen och motverkar förstoppning. En mycket bra produkt är LactoVitalis från Holistic som du kan beställa från www.syakutenzt.vitamera.se

Man ska vara mycket uppmärksam på vad man smörjer in sig med, då de flesta hudkrämer innehåller mineraloljor från petroleumindustrin ( som bensin också gör) och konserveringsmedel. Min  Ansiktetsörtolja innehåller sju stycken örtoljor med örternas läkande skyddande och uppbyggande egenskaper och ökar cirkulationen ( transporterar bort orenheter) Innehåller bara naturliga oljor och har E-vitamin som antioxidant. Den är mycket dryg.”

Jag själv har använt Jeanettes ansiktsolja i några månader och älskar den! Tycker det känns bra att använda något man vet är 100% naturligt då det faktiskt går in i kroppen. Har ni fler frågor om hy/magproblem/Zonterapi eller vill beställa hennes ansiktsolja så maila henne på mail@syakuten.se 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • […] 3. Tänk på vad du äter. Dålig hy kommer från hur magen mår. Skippa snabbmat och socker och ät istället mycket grönsaker, fisk, kyckling, ägg och nyttiga fetter. Min Zonterapeut Jeanette skrev ett inlägg om det här med magproblem och dålig hy som du hittar HÄR. […]

  MINA 7 BÄSTA TIPS TILL FIN HY | Ida Wargs träningsblogg 2013-04-09 16:22:37 http://idawarg.chic.se/mina-7-basta-tips-till-fin-hy/
  Svara
 • Jag har hört också att blåbär ska vara bra för hyn. Dock är jag student och har inte råd att köpa frusna blåbär varje vecka. Hur är det med blåbärssoppa? Är det alltför mycket socker i det, eller är det något som du rekommenderar att skippa och äta något annat?

  Anna 2013-03-21 13:01:00
  Svara
 • vad kostar oljan och hur stor är flaskan?

  simona 2013-03-20 19:54:00
  Svara
  • Svar på simonas kommentar.

   De kostar 220kr och vet inte exakt hur mycket den innehåller men har själv haft min i 2 månader och använt både morgon och kväll och den kommer minst räcka en månad till 🙂 

   idawarg 2013-03-20 20:00:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind