Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DET HÄR MED TRÄNINGSVÄRK

Oj vad jag har ont i kroppen. Träningsvärk i rygg, biceps, bröst, axlar och blåmärken mellan benen efter Pole Dance träningen i söndags och igår. LOVE IT! Blir mer och mer förälskad i träningsformen efter varje gång 🙂 Igår var det dock väldigt tungt då jag redan innan passet hade grov träningsvärk i biceps efter att ha avslutat mitt pass i söndags med att köra Pullups med fokus excentrisk fas. GÖTT!

Jag gillar träningsvärk faktiskt! Känns som ett kvitto på att man tränat tillräckligt hårt och att det händer något.  (Vilket inte alltid stämmer)

Brukar ni få träningsvärk?

Jag efter gårdagens Pole-pass på StudioDQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Får knappt aldrig tränigsvärk trots att jag oftast blir helt slut i musklerna och är inte alls noga med att stretcha. Varför? Är frustrerande eftersom jag vill få det då det enligt mig är ett bevis på sin kämparinsats!:D

  Erika 2013-03-21 20:49:00
  Svara
 • Yeah älskar träningsvärk! Är det bra eller dåligt att träna med träningsvärk? Jag har hört att man bryter ner musklerna då, stämmer det?

  Julia 2013-03-21 12:37:00 http://juliaselbrand.wordpress.com/
  Svara
 • Jag har precis kommit tillbaka till träningen efter en knäskada och var på ett core pass i måndags och därifrån har jag sådan sjuk tränings värk, men jag älskar det!
  Imorgon väntas ett mrl pass då jag kommer mörda mina lår och rumpa:)

  Anna Pettersson 2013-03-20 18:54:00 http://annapettersson.devote.se/
  Svara
 • Jag får knappt aldrig träningsvärk längre, spelar ingen roll om hela kroppen skakar efteråt jag får ändå inte träningsvärk. I början fick jag alltid träningsvärk även om jag körde extremt lugnt. Däremot har jag inte tränat på flera veckor nu (har vart sjuk) men körde ett riktigt jobbigt och härligt pass igår så idag har jag pyttelite träningsvärk i låren. Förra gången jag körde detta pass fick jag inte träningsvärk, men antar att det är för att jag inte tränat på ett tag. 😉

  jjennaa.blogg.se 2013-03-20 16:01:00
  Svara
 • Älskar träningsvärk! Ett kvitto på att man gjort rätt =)

  Jag måste bara fråga dig, förutom pole dance, dansar du inget nu? Hur överlever du utan dansen? =)

  jenni 2013-03-20 12:30:00
  Svara
 • Håller med. Älskar Träningsvärk 🙂 Just nu har jag träningsvärk i mina baksidalår efter gårdagens benpass =)

  Grymlingen89 2013-03-20 11:46:00
  Svara
 • Jag får nästan alltid träningsvärk. Tränar väldigt varierat, olika muskelgrupper varje gång och tar gärna ut mig fullständigt. Men som du säger det är skönt att det känns (för det mesta ;).

  Maria 2013-03-20 10:22:00 http://mariasfavoriter.blogg.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind