Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN MANLIG LÖRDAG

Jag har alltid haft en förmåga att trivas bäst i manligt sällskap. Kanske för att jag är lite av en kill/tjej?! haha. Igår fick jag äran att spendera hela dagen med 3/4 av mina favoritkillar (Pappa var den enda som saknades). Först en mysig lunch + promenad med min bästa vän Dan. Sedan hängde jag resten av kvällen med min kära bror och pojkvän. Vi kollade på min brors nya lägenhet, storhandlade och lagade sedan en kunglig middag och kollade på film. Lördagen kunde inte bli mer perfekt.

1. Jag och Dan <3

2. Bror och jag i köket. 

3. Våran underbara middag. Jag stod för förrätten som var morotssoppa med honung och getost och bror stod för huvudrätten som var ungsbakade laxfilé med sparris, fetaostsås, avokadosallad och färsk pasta. Hjärtat stod för assistans och dukning ;D

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Va lillasyster du ser ut 🙂

    Julia 2013-03-17 13:30:00
    Svara
  • Kan du göra ett inlägg om olika övningar hur man kan träna rygg och axlar hemma?:) skulle vara kul att veta!

    Rebecca 2013-03-17 10:02:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind