Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYA PRODUKTER FRÅN FITNESSGURU

Hämtade en ny leverans från Fitnessguru igår. Har bla. beställt ett helt naturellt protein som tål värme som man kan baka med, ONE BAKE. Jag är lite känslig mot sötningsmedel så det här blir perfekt då det endast innehåller rent protein. Ska även testa att blanda ner det i min havregrynsgröt för att få i mig lite mer protein på morgonen. Ser Proteinpannkakor, proteinmuffins, proteinbröd, proteinplättar, proteingröt och proteinbollar framför mig Jag vill baka NU!!! 🙂

Bställde även deras nya proteinbars som ska smaka Apple Pie, shakers och en till träningsdagbok.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Ida!
  Tack för en inspirerande blogg som jag kollar flera gånger per dag.
  Jag har börjat träna 4-5 ggr vecka och har dragit ner på kolhydraterna. Jag ser att min kropp fått mer muskler men känner mig inte smalare . Vikten står kvar på samma.

  Min fråga. Vad tror du om heat-tabletterna på morgon och över natten. Tänkte fråga innan jag gör dyrt inköp.
  / trogen läsare

  Trogen läsare 2013-03-17 21:28:00
  Svara
 • Hej Ida!

  Prova dessa http://56kilo.alltforforaldrar.se/kesoplattar-version-2/ jättegoda att göra till frukost (när man har lite extra tid på morgonen) och äta med Kesella och bär!
  Tack för en inspirerande blogg!

  Veronica 2013-03-15 15:44:00
  Svara
 • Hey! I love your blog! 🙂
  I might try out the one bake to put in my oatmeal porridge as well but i’m a bit skeptical about how it would taste or how the texture would be like :S it’ll be good to know how you find it! 😀

  By the way, i think the one whey apple pie protein bar may have TRANSFAT (=> hydrogenated vegetable oil) in them..being a health freak that i am, i checked the ingredients list on fitnessgurus website and found hydrogenated veg. oil on the ingredients list…maybe you should check for yourself?

  I really appreciate all your tips on your blog 🙂

  Jules 2013-03-15 13:31:00
  Svara
 • Hej hej! 🙂 varför kan man inte värma upp vanligt proteinpulver? Kram

  Caroline 2013-03-15 13:20:00
  Svara
 • Nu har jag veckans blogg hos mig! Gå gärna in och anmäl dig, vore snällt!
  Utser vinnare på söndag 🙂
  Direktlänk: http://www.nattstad.se/sarawiiklund?id=7433734

  Sarawiiklund 2013-03-15 13:15:00
  Svara
 • Hej Ida o tack för en inspirerande blogg! En fråga ang proteinpulver o värme – jag brukar blanda i ett par skopor ”vanligt” proteinpulver när jag gräddar fullkornspannkakor – menar du att jag har gjort det helt i onödan proteinsynpunkt? Kram Helena

  Helenajansson 2013-03-15 13:13:00
  Svara
 • Hittade din blogg för två dagar sedan och är fast! Jag är ingen träningsfreak utan är ofta nöjd med mina powerwalk/joggingpass. Men oj så inspirerande du är, och dina recept. Gillar att testa nya nyttiga saker och har kikat igenom alla dina recept. Jag minns inte ens hur jag hittade hit men är väldigt glad över det!

  Suzettenilsson 2013-03-15 11:51:00
  Svara
 • Hej!
  Grym blogg och underbar läsning!

  Jag har dock en fråga gällande mat och träning. Jag vill gärna gå ner i vikt, typ 3 kilo till och äter knappt något, förutom keso och tomat och proteindrink och tränar 1-2ggr/dagligen både gym och pass, men lyckas aldrig lämna siffran 55kilo(!) Hur kommer det sig.

  Väldigt tacksam för svar

  Kram

  thisismylife.nu 2013-03-15 10:11:00
  Svara
 • Kära Ida, har du koll på om man kan blanda One Bake i t ex smoothies också och äta/dricka det rått? puss

  Linde 2013-03-15 09:50:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind