Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BÄSTA TIPSEN TILL CARDIOTRÄNINGEN

Efter en hel dag på kontoret igår så var det så skönt och befriande att ta en 1 timme och 20 minuters promenad runt Djurgården. Jag brukar passa på att rensa hjärnan, prata ikapp med vänner och släkt, lyssna på musik eller ljudbok. Något jag börjat med det senaste och det är helt perfekt under lång promenaden, då jag annars lätt kan bli uttråkad!

Vad brukar ni sysselsätta er med under promenad/cardioträning? Dela med er av bästa tipsen! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida! Måste bara säga att jag älskar din blogg 😀 Du peppar!
  Jag har ju ett löpband i källaren så nu på vintern går jag med datorn framför mig(har liksom lagt en bräda rätt över handtagen så det funkar kanon!) och läser bloggar, kollar på filmer, lyssnar på musik, kollar olika recept mm. Riktigt bra! 😀
  Och visst går jag ute oxå (varje dag) eftersom att jag har hund! Men då blir det bus med honom och ibland musik i öronen 😉 KRAM!
   

  caroline 2013-03-13 14:41:00
  Svara
 • Vilken härlig och inspirerande blogg. Hittade hit i dag, woho! Älskar dina recept. Kram!

  Elin 2013-03-12 21:02:00
  Svara
 • Ljudböcker, podcasts, musik! Här är mina favvopoddar: http://www.robindenise.se/2012/11/i-lurarna-del-2-podcasts.html 
  Om jag kör mer lågintensivt, t ex cyklar eller promenerar med lutning, kan jag läsa en bok eller tidning också. Jag tycker att deckare funkar bäst, det är alltid cliffhangers så att man fortsätter ett avsnitt, och därmed fem minuter, till 🙂 

  robindenise 2013-03-12 09:36:00
  Svara
 • Podcast med filip och fredrik! 

  Emmelie 2013-03-12 08:50:00
  Svara
 • Hej Ida, har ingen kommentar till ovan inlägg, jag vill bara säga att jag tycker att du är så fantastiskt duktig och inspirerande! Jag blir extra glad över dina inlägg som gäller sund kost, utan socker och med rätt fett samt att man inte behöver vara rädd för fett. Jag hoppas många unga tjejer läser din blogg och lär sig massor, framförallt nyttan av riktig mat och inte en massa energilös (socker och mjöl) junk. 

  Hejaheja!

  Kajsa 2013-03-12 08:43:00
  Svara
 • Lyssna på podcast, p3 dokumentär! så jävla bra och tidsfördrivande 🙂

  Sandra 2013-03-12 08:37:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind