Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS POLE DANCE TRÄNING

Igår var jag och tränade Pole Dance på StudioDQ. Fick börja träna på ett sjukt snyggt men svårt trick. Från en kast/snurr skulle vi trycka upp oss direkt i en ”Handspring” (se filmen nedan) utan att nudda golvet innan. TUNGT!

En vanlig handspring…

Igår fick vi dock ta en liten knuff från golvet som hjälp och då klarade jag det faktiskt, men målet är att sätta den korrekt utan att nudda golvet innan sommaren.

Superkul klass igår och längtar redan till nästa 🙂 Efter stannade jag kvar och stretchade lite. Rumpa, höfter, axlar, bröst och splitt.

Stretchade splitt mot väggen igår. Flashbacks från balettakademien 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Ida! Jag behöver verkligen hjälp… Sommaren närmar sig och jag vill verkligen få en snygg sommarkropp. Jag borde ha börjat träna för länge sedan, men då jag kämpat mot depression så har det inte varit så lätt att fokusera på träningen. Jag äter nyttigt och är smal, men jag har inga muskler och jag är dallrig och slapp i hela kroppen. Jag vill träna, men jag är jättedålig på det och jag vet inte vilka övningar som är bra och hur man bygger muskler. Jag har tillgång till gym, men inte någon pt då det är för dyrt. Jag är bara 14 år. Jag skulle bli så tacksam för svar!

    Lina 2013-03-08 11:30:00
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind