Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INSTAGRAM @IDAWARG

Ibland så blir jag taggad i era bilder på instagram när ni gjort mina utmaningar eller testat mina recept mm. Jag tycker det är så himla kul och går alltid in och likar så fortsätt med det! 🙂

Vill ni ha ännu mer träningsinspiration så följ mig på instagram @idawarg

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Ida.
  Jeg elsker at følge din blog og du er en stor inspiration for mig. Jeg har dog ét ønske, og det er om du vil overveje at skrive på engelsk også? Jeg er fra Danmark, og jeg har svært ved at læse og forstå svensk.

  Kh Charlotte

  Charlotte 2013-03-08 08:48:00
  Svara
  • Svar på Charlottes kommentar.

   Hej Charlotte och vad kul att du hittat hit. Jag håller på att kolla på en lösning. Du kan dock nu redan läsa allt på engelska genom translate. Tryck på kanppen TRANSLATE under inlägget länst till höger 🙂 Kram Ida

   idawarg 2013-03-08 15:47:00
   Svara
 • Följer dej på Instagram självklart!! Älskar utmaningarna du ger varje v 🙂 Blir lite hjälp till variation i ens träning som lätt kan bli enformig! Men jag har även taggat dej i mina fb-inlägg flera ggr (vi e vänner på fb ) men du har aldrig gillat 🙁 tänkte du kanske inte gillar att man nämner dej i ens inlägg… !?

  kramar Carro

  Carro 2013-03-07 21:43:00
  Svara
 • Tack för all inspiration du ger! 

  Madeleine 2013-03-07 21:09:00
  Svara
 • Åhh asså jag blir verkligen OBESKRIVLIGT glad när jag tänker på hur glad jag är att jag funnit din blogg, den bästa som finns!!! Utan dig hade jag inte fått intresse för träning och börjat äta mer nyttigt. Herregud finns inga ord! Älskar din blogg Ida och hoppas du inte slutar blogga på ett bra tag! Du är bäst Ida, tack för all din hjälp! 😀 :D<3

  (Märkte att det blev rätt många uttropstecken haha)

  jjennaa.blogg.se 2013-03-07 16:58:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind