Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MAT INNAN TRÄNING?

Sitter och laddar för kvällens Pole Dance klass på StudioDQ. Har fått i mig en proteinshake och nu sitter jag och mumsar på en skivad banan med kakao på. Så himla gott och och det är mitt favoritmål innan träning då jag känner att jag får bra med energi av bananen och av kakao blir jag pigg och glad. Tycker verkligen ni ska testa denna kombo 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida! Jag har två frågor till dig. Jag älskar att gymma och dansa, och tränar allt som allt nästan fem timmar om dagen, fyra-fem dagar i veckan. På gymmet kör jag varannan dag nederkroppen och varannan dag överkroppen. Tror du att det är för påfrestande för kroppen att träna tex magen efter bara 24 timmars vila? 

  Min andra fråga har att göra med kondition. Eftersom jag är dansare och för att jag helt enkelt älskar att jogga, så vill jag även göra det. Men samtidigt får jag för mig att jag tappar massa kalorier, och på så sätt bygger jag inga muskler, eftersom man ska ligga på ett kaloriöverskott om man vill bygga. Ska jag lägga upp det i perioder? Typ träna stenhårt muskler en månad och sen satsa lite mer på kondition osv? Tacktacktack för en otroligt inspirerande blogg!

  angelica 2013-03-06 09:16:00 http://susanneangelica.blogg.se/
  Svara
 • Vilken kakao köper du??:-)

  Solasomendrom 2013-03-06 08:24:00
  Svara
 • Välkommen till Perfekta du-dagen! <3
  https://www.facebook.com/#!/events/342293752547319/

  Maja 2013-03-05 19:48:00
  Svara
 • Hmm det här med att äta kolhydrater innan träning tycker jag ändå är lite överskattat? Jag vet inte om det bara är jag men upplever att det känns lättare att träna när jag laddat med fett, blir oftast Macadamia nötter, jordnötsmör eller ost i lagom mängd och så kan jag köra en timme plus mer på löpbandet om jag känner för det min energinivå känns mer jämn liksom..

  Arw 2013-03-05 18:09:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind