Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VIKTEN AV VARDAGSMOTION

Svar på kommentar…

Hej Ida! Jag undrar, hur mycket ger sån där ”smygträning” egentligen? Som 40 armhävningar här och där, eller säg kanske 60 upphopp, 80 benböj eller 4 min planka. Menar alltså inte detta samtidigt, utan var för sig som du gjorde nu. På ett sätt känns det ju så effektivt och enkelt, men om det gör minimal skillnad tränings-/kroppsmässigt så sållar jag mig till den skara som hellre ligger kvar lite längre och njuter i sängen 🙂

SVAR: Hej Antonia! Bra fråga. Jag gör lite morgongymnastik för att komma igång och få en skön start på dagen och tränar oftast sedan ett längre pass på kvällen. Vill mman bygga/forma kroppen krävs lite tyngre styrketräning men vill man tappa eller hålla vikten så gör det skillnad! Alla småsaker du gör om det så är situps, tar ur diskmaskinen, tar trappan istället för hissen, går till jobbet istället för att ta buss/bilen mm. gör skillnad i längden. Säg att det lilla morgonpasset brännde 50kcal extra vilket är 350kcal på en vecka vilket är hela 18 200Kcal på ett år. Det kanske känns fjuttigt men i det stora hela så spelar det roll.

Vardagsmotion försvinner mer och mer då vi blir bekvämliga av oss och har mer stillasittande jobb och det är en stor del till varför det förekommer så mycket övervikt i dagens samhälle. Så vardagsmotionera MERA! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind