Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROTEINGRÖT

God Härlig morgon mina vänner! Jag är tillbaka i Sverige men har ännu inte hunnit landat hemma i Stockholm ännu. Packade i stort sett om väskan och begav mig till min familj och släkt i Åmål för att gå på min kära farfars begravning som var igår. Jättefint var det men väldigt jobbigt! Nu är det klart och jag ska bege mig tillbaka till Stockholm igen för att jobba och träna som vanligt igen. Längtar så till gymmet och till Pole Dance klasserna på Studio DQ. Nästa vecka då jäklar 🙂

Började i alla fall mrgonen med 5 solhälsningar och sammanlagt 40 smala armhävningar. Sedan blev det underbar proteingröt på 1 dl havregryn, 2dl vatten, en nypa havssaalt, 1 ägg och 1 ägg vita. Käkade gröten med egenplockade blåbär från i somras och havremjölk. Egenplockade blåbär slår alla gånger köpta båbär, mums säger jag bara.

Vad brukar ni ha på er gröt? Tipsa om era favoriter 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Linfrö, russin och hallon! Mums! 🙂

  Isabelle 2013-03-08 23:53:00
  Svara
 • […] och smörgås. Gärna med kaffe, som åtminstone får min hjärna att komma igång på morgonen. HÄR hittar ni ett recept på proteingröt, HÄR hittar ni ett recept på en frukostsmoothie och HÄR […]

  Frukostera mera! | Michaela Finne 2013-03-07 22:14:32 http://michaelafinne.wordpress.com/2013/03/07/frukostera-mera/
  Svara
 • jag brukar göra min frukostgröt på 1 dl fiberhavregryn, 2 dl vatten och ½-1 dl äggvita. Innan jag stoppar in det i micron blandar jag ner gojibär och när det micrats klart vänder jag runt lite frysta hallon, freestylar med mått på dessa 🙂

  Ida Asp 2013-03-05 21:20:00
  Svara
 • jordnötssmör, sylt, bananskivor, kanel, mörk choklad & iskall mjölk. SÅ GOTT!

  Linda 2013-03-05 21:10:00 http://peanutbutter.blogg.se/
  Svara
 • Jag gör som du, med haveregy, vatten, salt och ägg. ovanpå har jag ibland en klick naturellt jordnötssmör, men oftast så blir det pumpakärnor, linfrön, kokosflingor tillsammans med sojmjölk eller havremjölk. Det gör så himla mycket med ägg i gröten tycker jag. Den blir både godare samt nyttigare!

  Jennie_0330 2013-03-04 10:56:00
  Svara
 • Denna marmeladen!

  https://www.coop.se/Recept–mat/Recept/f/fredriks-morotssylt-med-ingefaera-vanilj-och-aprikos/

  Den är dessutom löjligt god på en lite mer smakstark ost på en bit grovt knäcke. Mums.

  Philippa 2013-03-02 22:29:00
  Svara
 • Det är sjukt gott att mosa en banan (brukar ta en halv, det räcker) ca 1,5 dl kvarg och massa kanel sen röra om jättemycket och ha över fiberhavregrynsgröt!! Testa 🙂

  Moa 2013-03-02 22:03:00 http://nattstad.se/moad
  Svara
 • Kör med skivad banan, mandlar och hasselnötter oftast. Brukar alltid blanda i en skopa sojaprotein också 🙂 äter sen med havremjölk och lite kanel 🙂

  Nellie 2013-03-02 16:07:00
  Svara
 • Jag är också en gröt-lover! pga ibs så äter jag inte min med vanlig mjölk längre och har därför försökt hitta andra smaksättare;
  1) en halv banan som kokar med + lite vanligpulver (inte socker utan den bruna sorten) + valnötter
  2) Fröblandning (linfrön, solrosfrön, solroskärnor, chiafrön)  kanel och blåbär
  3) Hackade mandlar, hallon och lite kokos
  4) Mandelmjölk och en klick jordnötssmör

  Sophie 2013-03-02 15:43:00
  Svara
 • Hej Ida! Tänkte börja med att säga att din blogg är kanon och sen har jag en fråga jag hoppades du kunde svara på:)! Jag ska nu på måndag börja äta strikt efter lchf eftersom jag vill gå ner ca 20 kg. Jag väger 80 kg och är 166 cm lång. Hur tycker du jag borde träna? Har tränat till och från innan så är inte helt otränad. Har tillgång till gym. Och tycker du att det är för mkt att satsa på att gå ner 2 kg/vecka? Jättetacksam för svar! Kram

  Jasmine 2013-03-02 15:33:00
  Svara
 • Gröt på morgon är standard! Godaste havregrynsgröten tycker jag är med fiberhavregryn. På gröten ska det vara skivad banan, kanel och mycket mjölk. Mumsigt värre!

  Emmaforslunds.blogg.se 2013-03-02 15:29:00
  Svara
 • Brukar äta min gröt med frysta hallon och blåbär med keso och kanel eller med hallon, mullbär, mandlar, valnötter och kanel. Himla gott! 🙂

  Lovisa 2013-03-02 15:24:00
  Svara
 • Kan tipsa om att ha apelsin och mandlar i gröten, låter kanske lite skumt med apelsin men jag tycker det är fruktansvärt gott 🙂

  Anna 2013-03-02 14:43:00
  Svara
 • Hej! Roligt att det finns andra grötälskare 😀 jag brukar köra på några favoriter:
  -varma egenplockade blåbär/jordgubbar elr. Både och
  – en halv mosad banan som jag blandar med gröten och andra halvan skivar jag som toppning
  – skivad banan+blåbär
  – ett tärnat äpple+kardemumma som SKA blandas i gröten vid tillagning
  Jag toppar med massa kanel och äter med kall soyamjölk alla mina grötportioner, SÅ HIMLA GOTT!

  Andrea 2013-03-02 14:14:00
  Svara
 • Jag brukar äta min gröt med blåbär, skivad banan och kanel 🙂 sjukt gott!

  Sara 2013-03-02 13:17:00
  Svara
 • Åhh jag älskar också min morgongröt! Längtar till den varje kväll när jag går och lägger mig. Jag har gojjibär, solrosfrön, linfrön, pumpafrön, mandlar, valnötter, russin, kanel och röda vinbär. Kan verkligen tipsa om de röda vinbären, det är helt sjukt gott! 

  Pia 2013-03-02 11:54:00
  Svara
 • Keso och osockrad aprikos/ fikon marmelad eller lågkalori äppelmos med kanel. Ibland kör jag en liten iskall banan och hackade dadlar. Känna enformigt att äta samma sak varje dag.

  Arw 2013-03-02 11:42:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag undrar, hur mycket ger sån där ”smygträning” egentligen? Som 40 armhävningar här och där, eller säg kanske 60 upphopp, 80 benböj eller 4 min planka. Menar alltså inte detta samtidigt, utan var för sig som du gjorde nu. På ett sätt känns det ju så effektivt och enkelt, men om det gör minimal skillnad tränings-/kroppsmässigt så sållar jag mig till den skara som hellre ligger kvar lite längre och njuter i sängen 🙂

  Antonia Eberfors 2013-03-02 11:39:00
  Svara
 • Skivad banan, russin och kanel 🙂

  Cattis 2013-03-02 11:23:00
  Svara
 • Jag har hallon och blåbär eller frysta lingon, kanel och mjölk. Farmors osockrade, underbara äppelmos är också en favorit med kanel och liite kardemumma. Mmuuuums! Och tack för tipset att blanda i ett ägg, perfekt ju!
  Kram!

  Hilda 2013-03-02 11:12:00
  Svara
 • Åh så gott det ser ut! 🙂

  Emilia 2013-03-02 10:07:00 http://emiliaas.webblogg.se/
  Svara
 • Jag måste bara tacka som faaaan för receptet på denna gröt! Jag har länge kämpat med att gå upp i vikt men inget har lyckats…. fram tills nu! En portion av denna proteingröt precis innan läggdags har ÄNTLIGEN fått vågen att sakta röra sig uppåt! Sååå glad!! 😀

  Marielle 2013-03-02 09:45:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind