Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄNTLIGEN ONLINE IGEN

 

Hej vänner! Jag är lika ledsen som ni att jag inte kunnat blogga. Har varit 2 dygn här på Kap Verde utan varken internet eller telefon. Nu börjar det sakta men säkert att fungera igen. Bilder är dock lite svårare att ladda upp men jag gör mitt bästa. Man får ha tålamod 😀

Hej på er igen och till mamma, pappa och pojkvän vill jag säga att jag lever. Haha har inte kunnat ringa eller Sms:a att jag är framme ens då hela nätet på ön legat nere.

I alla fall så går det ingen nöd på mig! Har det helt underbart! Det har varit klar himmel med ca 25-30 grader varje dag.. Jag har bränt mina baksida ben som f-n men det är inte så konstigt då min kropp inte sett solen på några år 😀 Lite träning har det också blivit men mest mat och chill och promenad på den sjukt långa stranden. Kap Verde är fantastiskt och jag njuter…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt