Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG LEVER

Jag lever. Internet och mobil har varit utslaget i 2 dygn och funkar knappt nu heller… 🙁 återkommer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej! Jag har några frågor jag funderat länge på.
  Första: jag ställde en fråga härom dagen om man skulle äta upp dom kcal man förbränner. På det svarade du ja men min fråga nu är då. Jag siktar på att äta 1300 kcal om dagen men ibland tränar jag bort 1000kcal måste jag då proppa i mig 2300kcal? Det är svårt att få i sig så mycket och det känns så fel att behöva äta mer trots att jag är mätt.
  Två: Om man bortser från att kroppen och hälsan behöver nyttig och bra mat, spelar det då någon roll om jag någon gång skulle äta 500kcal pizza istället för 500kcal sallad? Är det kalori som kalori lixom eller finns det ”nyttiga” och ”onyttiga” kalorier?
  Tre: Spelar det någon roll på vilken tid på dygnet man äter? Är det onyttigare om man äter sent tex?

  Tusen tack för en fantastiskt inspirerande blogg och för att du tar dig tid till att svara och fråga oss läsare! Kram!

  Juliaperdsjo 2013-02-21 07:17:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand